Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Összeesküvés elmélet hívők!...

Összeesküvés elmélet hívők! Mit éreztek, mit érezhetnek az ilyen konteós emberek akik ilyesmikben hisznek?

Figyelt kérdés
Gondolok itt például, ha aktuálisak akarunk lenni, az orosz-ukrán háborúval kapcsoladtban amerikára. Mindent IS amerikára kennek, amerikának tudnak be. Usa így, usa úgy, usa usa usa. Ennek miértelme? Mit éreznek az ilyenek? Megvilágosultnak gondolják magukat?

2022. márc. 12. 18:07
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
49%
Ez csak neked konteo mert fingod sincs a geopolitikáról😂.
2022. márc. 12. 18:08
 2/26 A kérdező kommentje:
Na, akkor te is ilyen konteós vagy! Mit érzel általában? Jó neked ez? Megvilágosultnak gondolod magad vagy csak kielégítő a konteózás?
2022. márc. 12. 18:10
 3/26 anonim ***** válasza:
40%

Kb úgy érzem magam, mint azok, akik mindent beszopnak, ami a mainstream médiában megjelenik.

Gondolom te érzed magad a mindenen átlátó bölcsnek😂

2022. márc. 12. 18:14
 4/26 A kérdező kommentje:
Én nem érzem magam mindlátónak, hisz nem én bizonygatok olyan dolgokat amik pusztán feltételezések. De már látom kened másra, main stream beszopódás, persze persze. Szóval mit érzel pontosan?
2022. márc. 12. 18:16
 5/26 meszike91 ***** válasza:
57%
Ők magukat hiszik okosnak.
2022. márc. 12. 18:19
 6/26 anonim ***** válasza:
47%
Pont ugyanazt érzik, amit te, hogy ők gondolják jól. Te is azt hiszed, hogy te tudod jól. Általában mindig középen van az igazság. Egy kicsit mindkét félnek igaza van.
2022. márc. 12. 18:22
 7/26 anonim ***** válasza:
33%
Majd ha a plejádok elvisznek a galaktikus orosz hadsereg győzelme után akkor legyen nagy a szád!
2022. márc. 12. 18:23
 8/26 A kérdező kommentje:
#6 Ez furcsa, mert én nem gondolok ilyesmit.
2022. márc. 12. 18:24
 9/26 anonim ***** válasza:
22%
Mi nem vagyunk összeesküvés hivők! Az te vagy, mert nem tudod mi van a háttérben ezért hiszel a propagandagépezetnek.
2022. márc. 12. 18:50
 10/26 A kérdező kommentje:
Ami a háttérben van azt nem tudhatod, csak hiheted. Ezt a propaganda gépezetet és a propagandáját meg akár meg is nevezhetnéd, ne csak a levegőbe beszélj. Sejtettem egyébként, hogy nem fog senki önként vallani arról, hogy mit érez mikor ábrándozik a világról a nonteóival.
2022. márc. 12. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!