Putyinnak mit kellett volna tennie a háború megindítása helyett?
Figyelt kérdés
Úgy tudom az utolsó tárgyalási kérése a NATO-val tavaly decemberben volt és megint pofánröhögték. Ilyen helyzetben mit lépett volna helyesen? Mit tenne a NATO, az USA fordított helyzetben?2022. márc. 11. 20:08
2/48 anonim válasza:
Nem kellett volna megindítania a háborút.
3/48 anonim válasza:
Bármi békés dolgot, háborút azt ne.
4/48 anonim válasza:
Abszolút nem vették komolyan, nem akarták érdemben tárgyalni semmilyen kéréséről, csak gúnyos nyilatkozatokat tett mindenki. Nem nagyon volt más választása, ha azt akarta, hogy komolyan vegyék a jövőben.
5/48 anonim válasza:
Az oroszokat senki nem akart lerohanni, ezért lerohanni egy másik országot nyilván nem a helyes lépés volt.
6/48 anonim válasza:
Nem megindítani a háborút.
A követelései pedig teljesíthetetlenek voltak, ezt ő is tudta. Színjáték volt az egész. Én is pofán röhögtem volna. Többek között nekünk is ki kellett volna lépni a NATO-ból, mert az egyik kérése az volt, hogy mindenki lépjen ki, aki 90 után lépett be.
7/48 anonim válasza:
4: tehát ha egy másik ország gunyoros, akkor rohanjuk le katonákkal, öljünk civileket, igaz?
9/48 anonim válasza:
4: mit vettek volna komolyan rajta? A követelései irreálisabbak nem is lehettek volna. Mégis mit képzelt?
Persze azóta kiderült, hogy egyszerűen meghibbant.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!