Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » T! mit csinálnátok az ukrán...

T! mit csinálnátok az ukrán elnök helyében? Mi lenne, lett volna eleve a helyes döntés ebben a lehetetlen helyzetben?

Figyelt kérdés
Természetesen pártatlanul, ha lehet.
2022. márc. 9. 15:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

Szívni egy kis kokót és elfogadni az orosz követelést.

[link]

2022. márc. 9. 15:51
 12/18 anonim ***** válasza:
62%

Azonnali tárgyalásokat kezdtem volna az oroszokkal addig amíg még nem rohantak volna le, és megálapodtam volna velük ukrajna semleges státuszáról.

ezzel százezrek életét mentettem volna meg nemlett volna ez a mérhetetlen szenvedés és az oroszok nem bombázzák porrá a hazámat, egy felelősen gondolkozó miniszterelnök nem gyilkoltatja le a népét egy sokszoros túlerőben lévő ellenséggel főleg akkor nem ha az az ellenség nem is akarja elfoglalni a hazáját csak pár dolgot akar elérni de azért a pár dologért mindenre képes.

2022. márc. 9. 15:52
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

#11.Ezzel nem értek egyet.

Ha megnézzük Ukrajna sokkal nagyobb dolgokra hivatott mint egy elmaradott ideológiával rendelkező ország gyarmata.

Iszonyat nagy potenciál van abban az országban, nagyon jó minőségű területekkel.

Nem véletlenül adakozik mindenki ezerrel, elvégre nem mindegy kihez kerül a kincsesbánya.

Jó befektetés lehet bárkinek, ez amúgy Oroszországra dettó igaz de ott a társadalmilag kritikus a helyzet, szokás mondani hogy először otthon kéne rendet rakni és ez itt nagyon igaz.

2022. márc. 9. 15:54
 14/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Szerintem nem igazán gondolták, hogy ami megtörtént, az megtörténhet. 8 éve csinálják a cirkuszt, gondolom azt hitték mehet tovább. Én sem gondoltam, hogy megtámadják őket. Mivel nem épp a legeszesebb kormányról beszélünk, természetes, hogy nem tudják kezelni a helyzetet. Kapják jobbról balról a "jó tanácsokat", de kb. ennyi a nagy segítség. Az embereket nagyon sajnálom. De a kormány nagyon elb@szta az egészet, már évek óta ez megy. Egyszerűen ezek ketten nem tudnak megférni egymás mellett. A külsős hatalmak meg ugye folyamatosan szítják a feszültséget. Azért Ukrajnában is lenne előbbre való dolog, mint a NATO vagy EU csatlakozás....Főleg, mert semmilyen szempontból nem megfelelőek. Mint akik álomvilágban élnek. Azt hiszik, hogy oda minden szökött bolondod felvesznek. Illetve már gondolom elképzelték, hogy milyen jó is lesz, eltartják őket ingyenélők módjára. Természetesen itt nem a lakosságra gondolok, hanem a vezetésre. Szerintem szét kellene szabadalmi ezt az "országot". Lássuk be, sosem volt egy normálisan működő ország. Sosem volt normális kormányfő vagy vezetés ott. Semmi értelme az egésznek. Tényleg nem tudni, hogy ki lenne a jó. Talán ha nem debilek lennének a politikusok ott, más lenne a helyzet. De így ..

2022. márc. 9. 16:02
 15/18 anonim ***** válasza:
67%

Zelenszkijt megszédítette az EU és nem hajlandó tudomásul venni Oroszország és a kisebbség jogait, érdekeit.

Nagyban hozzájárult a háborúhoz.

2022. márc. 9. 16:16
 16/18 A kérdező kommentje:
#15 Ez is igaz. Nyugat-Európában több államban több nyelven beszélnek az emberek mindenféle probléma nélkül (Svájc, Belgium stb). Nem okoz gondot a nemzetiség. Azt nem mondom, hogy imádják egymást, mert azt nem mondhatom, tudhatom, de békén hagyják egymást. Valahogy keleten folyton ez megy, hogy az adott országban mi vagyunk a góré, a kisebbség meg senki, sanyargatni kell. Ez az egyik oka a pocsék életszínvonalnak, szerintem. Valamiben jobbnak, szebbnek kell lenni, ha már az élet sz@r.
2022. márc. 9. 16:34
 17/18 anonim ***** válasza:
26%

Maradtam volna a bohóckodásnál. Azt hitte, majd megtréfálja putyint is.

https://www.youtube.com/watch?v=HbmZrzN3WFE&ab_channel=KvazarA

2022. márc. 9. 16:58
 18/18 Alex Fly ***** válasza:
0%
Hogy én mit tennék Zelenszkij helyében, azt nem tudom. Ő viszont úgy döntött, hogy ha a nép harcol a megszállókkal, akkor ő sem fog kimaradni belőle. Teszi a dolgát, amivel a nemzet megbízta.
2022. márc. 10. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!