4 kérése van putyinnak ukrajna felé hogy véget érjen a háború szerintetek teljesíthetőek és teljesíteni fogja ukrajna vagy lehetetlen?
Figyelt kérdés
Most néztem a híreket és 4 kérés volt szerintetek teljesíthetőek vagy ukrajna ha elfogadja akkor teljes diplomáciai vereséget szenved?2022. márc. 7. 19:24
1/25 A kérdező kommentje:
Utolsó kérdés ti elfogadnátok egy ilyet ha ukrajna vezetői lennétek?
2022. márc. 7. 19:24
2/25 anonim válasza:
Szerintem teljesíthetőek, más kérdés hogy Zelenszkij teljesíteni akarja - e??
3/25 anonim válasza:
Mondjuk jó lett volna, ha leírod ezt a 4 kérést.
4/25 anonim válasza:
Bodb már be a linket pls, könnyebb úgy beszélni vmiről, ha tudom is mi az:D
Persze enélkül sem lehetetlen, a GYK-n vagyunk... ;D
5/25 meszike91 válasza:
Nekik kéne elhúzni kérés nélkül.
7/25 anonim válasza:
Asszem kb. kukázniuk kéne a katonaságukat - azért ez elég nagy kérés.
8/25 anonim válasza:
Még mindig várjuk azt a bizonyos négy kérést, ma már egyszer szóltam ezért.
9/25 anonim válasza:
Teljes fegyverletétel és a katonai műveletek beszüntetése.
Ukrajna semlegességének alkotmányba foglalása (a mostani NATO-csatlakozási szándék helyett).
A Krím elismerése, mint Oroszország része.
A Donyecki és Luhanszki Népköztársaságok elismerése, mint független országok.
10/25 anonim válasza:
Egy orosz támadás után azt kérni, hogy ne legyenek tagjai NATO-nak, EU-nak, és hogy kvázi legyenek fegyvertelenek.... ez egyet jelentene azzal, hogy Moszkva bármikor bevonulhat Kijevbe, ha valamely ukrán döntés nem tetszik neki.
Gyakorlatilag bábállam lenne belőle minimális függetlenséggel Oroszországtól. Pont az, ami ellen az ukránok harcolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!