Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » 4 kérése van putyinnak ukrajna...

4 kérése van putyinnak ukrajna felé hogy véget érjen a háború szerintetek teljesíthetőek és teljesíteni fogja ukrajna vagy lehetetlen?

Figyelt kérdés
Most néztem a híreket és 4 kérés volt szerintetek teljesíthetőek vagy ukrajna ha elfogadja akkor teljes diplomáciai vereséget szenved?

2022. márc. 7. 19:24
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
86%

Aham, tehat onkent adjak at az orszaguk egy reszet az oroszoknak, valamint ne folytassanak onallo kulpolitikat, csak azzal az orszaggal/szovetseggel lephetnek kapcsolatba, akit az oroszok eloirnak nekik.

Hat lehet, hogy sok ember elfogadna ezeket, de azok valoszinuleg ‘56-ban is szivesen fogadtak az oroszokat, amikor levertek a szabadsagharcunkat…

Mindenhol vannak arulok, akik ket kilo krumpliert is eladnak a hazajukat. Ahogy az ukranok ellenallasat nezem, ok nem ezek a fajtak, ok kuzdenek tovabb. Le a kalappal.

2022. márc. 7. 19:39
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

"A négy kérés a következő:

— Teljes fegyverletétel és a katonai műveletek beszüntetése.

— Ukrajna semlegességének alkotmányba foglalása (a mostani NATO-csatlakozási szándék helyett).

— A Krím elismerése, mint Oroszország része.

— A Donyecki és Luhanszki Népköztársaságok elismerése, mint független országok."

Forrás: [link]

2022. márc. 7. 19:42
 13/25 A kérdező kommentje:

[link]

Itt a link.

2022. márc. 7. 19:43
 14/25 A kérdező kommentje:
Ja már valaki gyorsabb volt na mind1 amúgy telefonról voltam azért nem másoltam be bocsi azt hittem mindenki elolvasta már pár órája fent volt meg a top hírekbe benne van.
2022. márc. 7. 19:45
 15/25 anonim ***** válasza:
48%
Kövezzetek meg, de én elfogadnám.
2022. márc. 7. 19:46
 16/25 A kérdező kommentje:
Igazából a kormányuk maradhat ugyan az csak katonai szövetségbe nem léphetnek be EU ba igen mert az nem katonai szövetség külpolitika szintén önálló lesz de gondolom lesznek apró betűs részletek majd...
2022. márc. 7. 19:49
 17/25 A kérdező kommentje:
#11 krím 2014 óta nem része ukrajnának ahogy a 2 népköztársaság sem. annyi részük meg behatásuk van rá mint szerbiának koszovó felett gyakorlatilag semmi szóval sokat nem vesztenek vele meg csak nemzetközileg nincs elismerve ez de azzal kitörölhetik a seggüket hiába van úgy minden térképen mintha egy egész ukrajna lenne. Pedig már rég nincs befolyásuk a krímre meg a népköztársaságokra.
2022. márc. 7. 19:52
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

#16 orosz értelmezés szerint az EU sem fér bele.

Ami egyébként orosz szemszögből, az ő céljaikat nézve valamennyire érthető. Az EU-ban még ott van az egykori Nyugat-Európa unió csontváza, amit leporolva egyik napról a másikra az EU is kitudná egészíteni a jellegét közös védelmi klauzulával.

2022. márc. 7. 19:54
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
#17 amit kérnek, az nagyobb, mint amit az orosz felkelők birtokoltak, az egész megyéket kérik.
2022. márc. 7. 19:54
 20/25 anonim ***** válasza:
65%
#17, tehat ha ellopjak az autodat, akkor nem mesz a rendorsegre, hanem inkabb legyintesz ra, hogy “hat mar ugyis elvittek, legyen az ovek”?
2022. márc. 7. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!