Ezt az Orosz-Ukrán háborút, valójában az U.S.A provokálta ki? Igaza lehet a szakembernek?
Én minden elméletet komolyan veszek és meghallgatok. Ha jól értem azt mondja a szakember, hogy az USA érdeke, hogy Európát megszerezze magának a keleti /Kína+Orosz/ tengelytől. Pl megakadályozták, hogy az orosz gázvezetéket engedélyezzék és kiprovokálták ezt a háborút, hogy Oroszországot elszigetleje, páriává tegye az Európa vezető Német gazdaságától és ez már sikerült is neki.
Az USA úgy tud a nagy keleti tömb ellem eséllyel harcolni, ha Oroszországot leválasztja Európától. Ezt elérte a háborúval hogy most már az USA gyámkodik a németek felett. A Németek pedig ezt nem vették észre, hogy ők az igazi vesztesei ennek meg mi európaiak, hiszen nem jön az oroszoktól gáz,olaj, így vehetjük az 5* drágább amcsi palagázt.
Azt mondja László, hogy már hosszú éve óta provokálják az Oroszokat az amcsik; azzal a népírtással, amit az oroszokkal keleten műveltek a haveri lakáj ukrán kormányukkal az élen, amit a CIA kipuccsolt nekik. Egyre közelebb pakolják a NATO támaszpontokat, hogy a "nagy medve" megmozduljon és ez most sikeres is lett. Szándékosan provokálták évek óra Putyint, hogy menjen ebbe a háborúba bele és most elintézték hosszú időre Oroszországot, mondja a szakértő.
Az I. & II. világháborút is ez a háttérhatalom provokálta ki elmondása szerint. Most megjelent egy lejárató cikk egy propaganda lapban, amiben félremagyarázzák Bogár László modnatait, akit érdekel nyissa meg hogy lássa a mai interjúról volt szó a TV-ben. [link]
Így már érted a háború valódi kirobbanásának okait
Miért indított Putyin háborút? Úgy vélem ennek két oka van és közös a hátterük is
- 1@ A NATO egyre közelebb telepítgeti a bázisait Oroszországhoz és a legmodernebb fegyverekkel látják el. Egyre közelebb kerülnek Moszkvához a NATO országok és az atomrakéták. Emlékezzünk az USA mennyire ágállt és atomháborúval fenyegetett, amikor Kubába akartak az oroszok telepíteni rakétát, most pedig már a határban lett volna. -->> USA az oka
- 2@ Az amit az ukránok csináltak népírtást a keleti részen. Az ukrán kormányt a -->> CIA puccsolta meg és rakott egy bábkormányt a helyére -->> CIA=USA
Én csak azt nem értem a németek ezt mennyire nem veszik észre? Európa miért hagyja harmadszorra is beugratni magát?? Hát semmit sem tanulnak a történelemből?? Semmit??
19:
"Tudományos tevékenységet nem végez, egy nem létező egyetemen rektorhelyettes, az általa elnökölt osztrák „akadémia” pedig tavaly azt a Tarlós Istvánt tüntette ki a választási kampányban, aki idén felügyelőbizottsági posztot adott neki egy fővárosi cégben. Megpróbáltam komolyan venni Magyarország legnépszerűbb biztonságpolitikai szakértőjét, de ahogy elmerültem az életrajzában, ez egyre nehezebben ment."
Ukrajnába nem történt népirtás.
Kelet-Ukrajnában 2014 óta, amikor az oroszok fellázították, majd felfegyverezték a donyecki és luhanszki szeparatistákat egy közepes intenzitású fegyveres konfliktus zajlik az ukrán hadsereg és az orosz szeparatisták között.
Az orosz etnukumú civil áldozatok száma maximum pár ezer fő 8 év alatt, azaz pár száz fő évente, ami tragikus, de nem éri el a "népirtásnál" (genocídium) megkövetelt tömegméreteket (százezres, milliós nagyságrend).
"A NATO egyre közelebb telepítgeti a bázisait Oroszországhoz és a legmodernebb fegyverekkel látják el. Egyre közelebb kerülnek Moszkvához a NATO országok és az atomrakéták. Emlékezzünk az USA mennyire ágállt és atomháborúval fenyegetett, amikor Kubába akartak az oroszok telepíteni rakétát, most pedig már a határban lett volna. -->> USA az oka"
Ilyen alapon 1956-t is az USA robbantotta ki, hogy lyukat üssön a keleti blokkon és támaszpontja legyen egy Szovjetunióval határos államban.
Ja ezt már mondták más Posztszovjet tagállamban is ezt mondták aztán kiderült, hogy csak a Hepatitisz ellenszerét kutatják.
Engem sokkal jobban megrémít, hogy az “európai” nép szellemileg még mindig a nácik szintjén van, csak az ukrán konfliktus kellett hozzá.
Hirtelen még németeknél a “russisch” melléknevet is derogál használni, pl. egy pékség meg akarta változtatni a “russischer Zupfkuchen” nevét. Ezt már csak egy lépés választja el, hogy elkezdjék üldözni az orosz kisebbséget, aki tulajdonképpen azért jött el, mert nem ért egyet a rendszerrel.
29: ezért Putyin a felelős, hogy az agressziójának a hatása ártatlan embereken csapódik le
Egyébként egyszerű a megoldás, a pékség kirak egy táblát, hogy oroszok vagyunk, de nem értünk egyet Putyin katonai agressziójával. Így a dolog egyértelmű, nem keverik őket össze véletlenül sem Putyin őrültségeivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!