Dosztojevszkíj után nem kellene az egész orosz művészetet, kultúrát is betíltani?
A milánói egyetemen már leállítják Dosztojevszkíj tanítását. Csajkovszkíjt sem játszották le egy zenei előadáson. Ismert a háborús körülmények miatt.
Nem lenne itt az ideje az oroszoknak és a világnak példát demonstrálni és az egész orosz kultúrát, zeneművészetet, szépirodalmat letíltani? Úgyis nehéz, száraz anyag. Nekem nem kellene a Háború és Békét akkor elolvasnom pl. Most itt az ideje demonstrálni a világgal, hogy nem tűrjük a háborút. Nem kellene Oroszországot kiírni az világtörténelméből, kultúrájából? [link]
Kérdező, te láthatóan nem vagy túl olvasott, kulturált ember, tekintve, hogy kapásból 4 helyesírási hibát láttam a kérdésedben, és még nem is néztem meg alaposan.
Téged nem érdekel az orosz kultúra egyáltalán, és általában a kultúra sem, most csak azért hozod ezt fel, hogy ezzel védd az oroszokat.
Nevetséges...
De aki kitalálta, aszerint biztosan sokat segít a háború befejezésében. :D Inkább menne valamelyik ukrán határra segíteni. Ha három vajaskenyeret ken, már sokkal értelemesebb, mint ez.
Ez a nyugati cancel culture a "béke és a szabadság" nevében csak tovább mélyíti a problémákat. Az orosz autoriter rendszerre nem nyugati totalitarizáció a megoldás. A szankciók egy része érthető, az orosz emberek elégedetlensége visszaránthatja a valóságba a vezetést, de az orosz kultúrát eltörölni, az orosz embereket kirekeszteni szélsőséges ellenrasszizmus.
"Ahol könyveket égetnek, ott végül embereket is fognak." H. Heine
A válasz: NEM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!