Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Eezekután sem tiltanátok el a...

Eezekután sem tiltanátok el a z orosz sportolókat?

Figyelt kérdés

Vannak akik nem érzik jogosnak az orosz sportolók eltiltását mert a politika szerintük nem sport. Viszont most háború van és az oroszok a hazájukat képviselik. Ez a jó lelkű is ezt tette.

[link]

2022. márc. 7. 08:35
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, szerintem te nem vagy pontosan tisztában, hogy mit jelent az a szó, hogy politika. Nem is csoda, gondolom lehetsz vagy 10 éves...
2022. márc. 7. 14:28
 22/26 qkker1 ***** válasza:
71%

"És ez miben merül ki nálad? Szidják az orosz népet?"

Pl. te is habzó szájjal szidod az orosz sportolókat!

2022. márc. 12. 13:44
 23/26 qkker1 ***** válasza:
75%

Parancsolj, kérlek!

"7/25 A kérdező kommentje:

Mehet a levesbe az összes orosz sportoló, nincs szükség egyre sem."

Ezek szerint már az sem tudod, hogy miket fröcsögtél!

2022. márc. 12. 13:50
 24/26 A kérdező kommentje:
Én tudom mit írtam, te viszont nem tudod hova és mit írsz, fogalom zavaros vagy. Arról szól a kérdés, hogy a háború miatt folyamatosan eltíltják az orosz sportolókat, jó okkal, emellett pedig mellékeltem is egy példát. Leírtam eztán az általad is bemásolt szöveget, így van. Tehát sehol nem szidtam az orosz sportolókat, nemhogy még habzó szájjal. Máskor olvasd el figyelmesen hova és mit írsz, rettentő kellemetlen és felesleges egy ilyet ide böfögni. Nem fröcsögtem, nem szidtam és pláne nem habzó szájjal. Van még mit tanulnod a fogalmakat illetően.
2022. márc. 12. 13:54
 25/26 qkker1 ***** válasza:
77%
Kettőnk közül te nem vagy tisztában a fogalmakkal!
2022. márc. 12. 14:00
 26/26 A kérdező kommentje:
Én tisztában vagyok vele, ahogy azzal is, hogy hova mikor és mit írok. Ellenben veled aki teljesen értelmetlenül ide böfögött valamit, ami nem fedi a valóságot.
2022. márc. 12. 14:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!