Zelenszkijt sokan látják igy van nem?
"Te is mennél harcolni még akkor is ha meghalnál te és az egész családod meg ismerösöd,szeretted?"
Én még 30 éves sem vagyok és attól függ, ha jelenlegi vezetők és média lenne, akik szerint én már többszörös hazaáruló vagyok, mert nem éltetem őket, akkor nyilván nem. Egy jövő nélküli országért nem hoznék ilyen áldozatot.
Egy normálisabb országért igen.
A nyakunkon március 15.
Mit gondolsz róla, meg az azt követő szabadságharcról?
Sztem teljesen oké hogy szabadságharcos a figura, az már nekem is elég taszító hogy nőket meg gyerekeket küld harcolni. Az is taszító számomra hogy bár naponta posztol selfieket, egyetlen képet vagy videót nem látok ahol ölné az ellent, pedig kiváló propaganda anyag lenne.
Kicsit úgy érzem hogy nem mer előbújni a lyukából ami gyávaságra vall, és akik itt osztják az észt 56-ról meg 48-ról azok ezt egyáltalán nem veszik figyelembe. Petőfi pl. tényleg az életét adta a csatában és nem is úgy hogy megvárta amíg eljönnek érte, hanem szépen kiment, és viszonylag gyatra fegyverzettel indult csatába...
Szóval sztem ezeket a dolgokat tök hülyeség összehasonlítani.
14: Zelenszkijt látod a harcmezőn harcolni?
Hagyjuk már ezt a hülyeséget.
14: Ki mondta hogy Putyin a követendő példa? Putyin az elefánt (vagy medve) ebben az esetben.
A bátorság és az őrültség között csak egy hajszálnyi különbség van.
Egy hangyának harcolni a medvével még lehet bátorság, nőket küldeni ellene és a bunkerből figyelni viszont -még a legnagyobb jóindulattal is - őrültség.
Ha Zelensky-t megolnek, az rohadt nagy moralis csapas lenne, es a hatterben biztos lennenek valakik aki a hatalomert szivesen osszecsapnanak.
Akarki akarmit is mondjon, Zelensky tartja a lelket azokban az emberekben, nagyon jo szonok, megnyerte maganak az egesz vilag szimpatiajat. Nelkule sokkal kisebb lenne a gyozelem eselye. Jelenleg az Ukranoknak van tobb eselye a gyozelemre, ha Putyin nem dobja le az atomot, akkor valoszinuleg nyerni is fognak
"Kicsit úgy érzem hogy nem mer előbújni a lyukából ami gyávaságra vall, és akik itt osztják az észt 56-ról meg 48-ról azok ezt egyáltalán nem veszik figyelembe. Petőfi pl. tényleg az életét adta a csatában és nem is úgy hogy megvárta amíg eljönnek érte, hanem szépen kiment, és viszonylag gyatra fegyverzettel indult csatába..."
Petőfi igen, de Petőfi egyszerű ember volt. Nem volt képviselő, nem volt tagja a Batthyány-kormánynak, az Országos Honvédelmi Bizottmánynak vagy Szemere-kormánynak. Lehet én tanultam rosszul vagy csak már nem emlékszem, de nem rémlik, hogy Batthány Lajos, Deák Ferenc Kossuth Lajos, Nyáry Pál vagy Szemere Bertalan aktívan részt vett volna a csatákban. Ismereteim szerint Széchenyi István sem vett részt, pedig ő katonaként korábban részt vett a Napóleoni háborúkban.
Akkor miért is másabb?
'56-t pedig inkább ne is említsük, mert semmivel sem volt másabb, mint ma Ukrajna, ahol pontosan elmondható az az érvelés, amit ma az oroszok szoktak.
19, nem tudom az ukrán jogot, attól függ ki a sereg főparancsnoka. Görgey ott volt a csatákban, fejsérülést is szerzett.
Ha az elnök a főparancsnok, akkor igenis nem egy lyukban kéne a legjobbat remélni, hanem rendesen szervezni a védelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!