Zelenszkijt sokan látják igy van nem?
Nyilván, ha valaki azt várja az országa vezetőjétől, hogy teljesen behódoljon és bábja legyen egy nagyhatolomnak, akkor valóban felháborító, amit tett.
Én szeretnék hinni a nemzeti önrendelkezésben, ahogyan sokan hittek 1848-ban vagy 1956-ban.
Fordítva ülsz a lovon.
Az ukránok a pszichopata tömeggyilkos Putyinnak köszönhetik a szenvedésüket. Aki egyébként egy gyáva szar. Úgy fosik a Covidtól, hogy senki nem mehet a közelébe.
ma 22:42
Én értem hogy megakarja védeni hazáját mindneki,ő is,de szerinted mennyi esélye lessz neki? És amit ez a háború hátrahagy majd,sokan elvesziteték az otthonukat,munkájukat,férjeiket,párjaikat,tehát egész életüket.Feltudja valaki fogni ennek a súlyát? Te mit választanál ha MO lenne ebbe a helyzetbe? Te is mennél harcolni még akkor is ha meghalnál te és az egész családod meg ismerösöd,szeretted?
7: a költő üzen neked:
"Sehonnai bitang ember,
Ki most, ha kell, halni nem mer,
Kinek drágább rongy élete,
Mint a haza becsülete."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!