Oroszországnak beletörik a bicskája Ukrajnába?
Mindenképp.
Túl nagy a nemzetközi összefogás. Ha Putyin nem fejezi be, teljesen elszigeteli Oroszországot, és összeomlik a gazdasága. De ha konkrétan a harcokat nézzük, akkor sem biztos hogy ő lesz a győztes. Most éppen 20.000-nél is több amerikai, Irakot megjárt veterán készülődik önkéntesként Ukrajnába. És ők nem 1 hetes kiképzésű taknyosok!
Az a 20.000-es amcsi önkéntes légió úgy fogja irtani szerencsétlen képzetlen orosz katonákat mint a barom...
Nagyon demoralizáló lesz!
#7-nek:
Szerintem nyugodtan számolhatunk 1-4, 1-5 arányban, de valszeg még ennél is durvább lesz az arány.
Full telenyomták Ukrajnát fegyverekkel és lőszerekkel, úgyhogy az nem probléma. És az a húszezres csapat szerintem letarolná a p'csába a ruszkik 65Km-es konvoját. Az lesz a kérdés hogy ők alárendelik -e magukat az Ukrán vezetésnek, vagy csak mennek szétcsapni a ruszkikat?
Ha az utóbbi mint azt sejtem, akkor az Isten legyen irgalmas az Oroszokhoz, mert ők nem lesznek!
Ismét #7-nek:
65 Km vagyis 65.000 méter osztva 20.000-el, az azt jelenti, hogy 3,25 méterenként egy iraki harcmodorra kiedzett veterán.
Putyin! Ezt elqrtad. Nem kicsit, nagyon! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!