Elképzelhető, hogy Oroszország a totális gazdasági sokk miatt úgy tönkremegy, hogy sok államra felbomlik és nem tudja fenntartani majd az atomarzenált?
A hvg-n már ilyeneket vízionálnak és azért szerintem elég nagy erre az esély.
Jelenleg kb. nulla a gazdasága az országnak. Nem is értem hogy fognak így élni 1 hónap múlva.
* Nem lesz pénz a fizetésekre, jön a lázadás.
* Nem lesz pénz a hadseregre, kivonulnak.
* Nem lesz pénz a fejlesztésekre, kiszakadnak a kisebbségek.
És gondolom a nyugat nem fogja csak úgy feloldani (hülyék is lennének) az gazdasági atombombát, szóval nem kapják vissza a pénzüket az oroszok és nem oldják fel a szankciókat ergó nem lesz pénz semmire, tök mindegy utána mennyire fognak bocsánatot kérni.
És atomarzenált pedig elég drága fenntartani.
Karbantartani őket, üzemeltetni a hordozóeszközöket, a logisztikát, az adminisztrációt, a biztonsági protokollnak eleget tenni (ne nyúlják le a fekete piacon).
Honnan a fenébe lesz ezeknek a jövőben bármire is pénze? Mit gondoltok mi lesz velük?
Éhes disznó makkal álmodik. Érdemes visszanézni 2015-környékét, akkor is azt találgatta a nyugat, mikor megy majd csődbe Oroszország a szankcióktól. Ehelyett minden korábbinál erősebb lett. A szankciók hatásait most is túlbecsülik. Lásd:
Szerintem Kína (meg valamennyire India) segítsége miatt csőd nem lesz. De sokkal rosszabb életszinvonal lesz, és maximum stagnálni fog a gazdaságuk.
És természetesen emiatt már nem lesznek olyan keménylegények.
Ez lenne a nagyhatalmi cél.
Hogy az eredmény mi lesz nem tudom.
De egy biztos Európa szarul jön ki belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!