Akik putyint és az oroszokat éltetik nem akarnak helyet cserélni velük?
Fogjad már fel kedves kérdező, hogy senki sem élteti azt a nyomorék Putyint, meg a nyomorék háborúját, DE meg kell hagyni, hogy az ukránok sem ártatlanok, és nincs okunk sajnálni őket.
Nyilván a menekülteket segíteni kell, de akik ott maradtak harcolni, nyugodtan egyék csak meg, amit főztek.
Igazából számomra Putyin egy jó vezető, amíg Zelenszkij nem.
Sajnálatos ami a civilekkel történik, de háborúban sajnos nem kerüli el őket a gond.
Én azt gondolom, hogy Zelenszkij megkapta a látszólagos támogatást, aztán mikor Putyin olyan útra lépett, amibe a zelenszkij támogatók nem tudnak részt venni, akkor jött létre a mai konfliktus.
Mindenki a saját hasznát nézi, Putyin sem szeret veszíteni, ahogy senki sem. Pedig elvesztette volna Ukrajnát, végérvényesen.
"Na pont erről beszéltem. Fizetjük a repjegyed csak kocc."
Budapesten kívül nagyon sokan egyetértenek velem. És egyik sem oroszbarát. Egyszerűen csak te élsz a végletekben, és ezáltal végletesen ostobán is viselkedsz. Az igazság valahol középúton van, mint mindig. Talán egyszer lesz annyi tapasztalatod a valóságból, hogy meglásd ezt!
"Akik putyint és az oroszokat éltetik ... Na pont erről beszéltem. Fizetjük a repjegyed csak kocc."
Ezek a Te szavaid. Ez egyértelművé teszi, hogy engem is az orosz fanokkal azonosítottál, ezért vettem magamra.
"aki kijelentette, hogy nincsenek orosz és putyin fanok"
Nem hiszem, hogy bárki is éltetné a szabad világból egy elnyomó rendszer regnálását. Persze biztos léteznek beszámíthatatlan, beteg emberek, de ők a kivételek, amik erősítik a szabályt!
Én egy ilyennel sem találkoztam még, lehet, hogy te szerencsésebb vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!