Akik a nyugatot hibaztatjak az oroszok altali ukran megszallasert, nem zavar titeket hogy 0 forras letezik arrol amit mondtok?
Azt mondjatok hogy az Ukranok artatlan oroszokat oltek meg a hataron meg ukrajnan belul, 1 db forras sincs.
Egyedul ilyen konteo baromsagaitok vannak, hogy az USA all a hatterben meg huzigalja a fonalakat jobbra balra.
A nyugat meg segiti az USA-t mert gyengiteni akarja az oroszokat.
van ezen a skizofren paranoid pszichozison kivul valami hiteles forrasotok?
Mert arrol van tonnanyi forras, hogy az oroszok egyik naprol a masikra bementek, elkamuznak dolgokat, es artatlan ukranokat olnek meg a sajat orszagaikban, hozzateve hogy szerintuk "Ukrajna nem is letezik hanem ajandek volt".
Vagy egyik skizo pszichozisbol a masikba azt mondjatok hogy a nyugat titokban letorolte az osszes olyan linket ahol az "igazsag" van?
1
Mindig csak ennyit tudtok, 0 link, ha meg megkerdojelezi valaki a pszichozisaitokat akkor meg jottok sertegetni meg fu de hulye.
Hallod. Én el sem olvastam a rizsát, csak a lényeget.
"Akik a nyugatot hibaztatjak az oroszok altali ukran megszallasert, nem zavar titeket hogy 0 forras letezik arrol amit mondtok?"
Majd ha nem lövik a "szakadarnak" nevezett célpontokat olyan térségben, ahol a lakosság nagyrésze Orosz származású.
Nem nyitnak a NATO felé, amit már 30 éve szánkóznak az Oroszok hogy nem kéne
Nem pedzegetnék az Orosz vezetés határait.
Nem kellet volna hamisan lovat adni Ukrajna alá, aztán otthagyni a fosban.
Akkor majd nem lesz a nyugat egy "kicsit" sem hibás.
Úgy, ahogy itt törlik az oroszbarát dolgokat, ügy törli a nyugat azt, ami neki árt.
Ugyan ezt teszik az Oroszok is. Csak őket nem érdekli az sem, ha mindenki tudja mit csinálnak. Ennyi a különbség.
Aki követte 2014 óta a híreket annak van sejtése mi a gond.
Sajnálni kell őket, s mindig a vörös zászlót hibáztatni. Senki sem ártatlan, csak az a civil akit ártatlanul lőnek.
4
0 link -> megy a lepontozas.
5# megtudod magadnak is keresni a linkeket, ne legyél egy lusta disznó.
Elég ha az Orosz ukrán tag-re rakeresel.
El ne olvassam helyetted?
Miert olyan nehez csak 1 linket kuldeni arrol ami szerintetek teny?
A 0 linkes kommenteket el sem olvasom, megy a lepontozas.
Honnan szuljek ki neked 8-10 éves linket, amikor már semmi sincs az éter elején..
Keresd meg magadnak a több százat, olvasd el. Majd ha megérted hogy egy linkel nem ertesz meg lofaszt se, akkor felnőttél.
De csak elolvasod a kommentet lustácskam, mert válaszolsz.
Keresd meg magadnak.
8
Vegre valaki aki mar probalkozik.
Ird be a google be hogy "google advanced search" es ott beallithatod a datumot hogy mikori cikkeket akarsz latni.
Szorgalmasan varom, hogy mit fogsz kuldeni! Hajra!
8
Egyebkent irtam, hogy kerestem, es nem volt semmi.
Ha lehet ne ilyen bena szoveggel gyertek legkozelebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!