Az EU és a gyógyszeripar összehangolt színjátéka senkit nem zavar?
Az EU központi oltásbeszerzési gyakorlatát egy banánköztársaság diktátora is megirigyelhetné. Pár nappal ezelőtt a Pfizer és német partnere nagy dobpergés közepette bejelentették hogy a covid-19 oltásuk 90% hatékony lett valamelyik klinikai tesztjük során, és lásscsodát: 1-2 napra rá Brüsszel máris berendelt 300millió darabot a még kész sincs szerből. Aminek a hatékonyságára a gyártó nemhogy semmilyen garanciát nem vállal, de az EU átvállalta az esetleges kockázatokat is !
És hogy még szebb legyen a történet, a Pfizer vezérigazgatója a "siker" bejelentésének másnapján az árfolyam emelkedés hatására gyorsan megszabadult egy többmillió euro értékű részvénycsomagjától...
..90% hatékony lett valamelyik klinikai tesztjük során...
Mármint úgy érted, hogy egy kb 45500 fős széleskörű teszt során, ami megfelel a nemzetközi előírásoknak. Az oroszok kb 50 fős teszt után nyilvánították késznek a saját oltásukat, amiről kb semmit nem lehet tudni és amiből bölcs vezérünk már be is rendelt kitudja mennyit, na ez lesz az esetleges kockázat átvállalása a mi részünkről.
Ja értem, nincs itt semmi látnivaló, mert... Orbán! és Putyin!
Általában egy kérdőjel előtt található...
10:47-es vagyok
Ez: "Az EU és a gyógyszeripar összehangolt színjátéka senkit nem zavar?" nem kérdés, hanem egy kérdésnek álcázott hamis tényállítás.
Tehát mi is a kérdésed, mit akarsz valójában tudni?
Engem végtelenül zavar, hogy az uralkodó rendszer irányítói már több mint egy évszázada elkezdték a vegyi anyagokkal("gyógyszerekkel", oltásokkal) való "gyógyítást", persze nem azért, mert ezek olyan csodaszerek hogy minden betegséget meggyógyítanak, hanem mert óriási profitot hoznak a gyártóiknak.
A koronavírus elleni oltóanyag is ugyanennek a társaságnak a szellemi vívmánya, ugyanazzal a profitorientált céllal...
Valóban, '76-ban is azért kellett leállítani az influenza-oltási kampányt az USA-ban, mert a szovjetek szállították hozzá a hatóanyagot. Oh, wait...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!