Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Csak nekem van hányingerem...

Csak nekem van hányingerem szíjjártótól?

Figyelt kérdés

[link]

A szankciókat megszavazták de az orosz gázra fáj a fidesz foga, ezután továbbra is ácsingóznak.hogy lehet ennyire kétszínű banda a mindenkori kormánypárt?

2022. márc. 5. 17:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
8: Te valamelyik ellenzéki politikus vagy? Azok szoktak ilyen hülyeségeket mondani.
2022. márc. 5. 18:14
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
MZP a többi se*gfejjel menjen ukrániába
2022. márc. 5. 18:16
 13/18 anonim ***** válasza:
#13 nem mzp-éknek akkora nagy a szájuk kárpátallját illetően meg nemis ők az ukrán-ellenesek. Valahogy akiknek nagy a szájuk azokat nem látom sem a határon sem ukrajnában, sem az oroszok mellett harcolni.
2022. márc. 5. 18:18
 14/18 anonim ***** válasza:
Nyaljunk olyan mélyen amerikának, hogy mondjuk nemet a szomszédban lévő orosz gázra és importálunk cngt ámerikából, csak 6-10x fizetnél többet a fűtésért.
2022. márc. 5. 18:27
 15/18 anonim ***** válasza:

15

Te még nem néztél utána mennyi a ruszki gáz. Mármint valójában. Az embereknek meg kb 20%-a fűt gázzal. Azt is könnyedén ki lehetne váltani.

2022. márc. 5. 18:43
 16/18 anonim ***** válasza:
69%
Nekem van csak hányingerem az ilyen kérdezőtől?
2022. márc. 5. 18:43
 17/18 A kérdező kommentje:

8) ez hazugság, pont a németek jelentették ki hogy le fognak válni az orosz gázról már a közeljövőben.

9) ez a kétszinűség,köpönyegforgatás iskolapéldája mint írtam.

2022. márc. 5. 20:26
 18/18 anonim ***** válasza:
A németek esetleg ki tudják fizetni ha meg nem is engedhetik maguknak. Itthon azért pislognának a (több) százezres gázszámlán néhányan, az ipari fogyasztókról nem is beszélve.
2022. márc. 5. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!