Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Csak nekem van hányingerem...

Csak nekem van hányingerem szíjjártótól?

Figyelt kérdés

[link]

A szankciókat megszavazták de az orosz gázra fáj a fidesz foga, ezután továbbra is ácsingóznak.hogy lehet ennyire kétszínű banda a mindenkori kormánypárt?

2022. márc. 5. 17:55
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem is undorító. Az egész fidesz.
2022. márc. 5. 17:58
 2/18 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem Szíjjártó a legjobb aktív politikusunk. És igen, kell az orosz gáz. Ukrajna nemsokára megszűnik, de a gázszükségletünk és Oroszország megmarad.
2022. márc. 5. 17:58
 3/18 anonim ***** válasza:
57%
Mindenképp kell az orosz gáz vagy még ennêl is jobban megszívjuk.
2022. márc. 5. 17:59
 4/18 anonim ***** válasza:
21%
Na a pesti táposok nem bírják a hideget! Városi kis ficsúrok, én elvagyok fűtés nélkül is csak fel kell öltözni, nyugati elkényelmesedett bitangok!
2022. márc. 5. 18:01
 5/18 anonim ***** válasza:
65%
4: És az ipar gázszükségletével mi lesz? Majd fingasz nekik?
2022. márc. 5. 18:03
 6/18 anonim ***** válasza:
19%
Majd az llyan gáz emberekkel helyettesítik mint te! Te ficsúr! Te kopé! Te hóhányó!
2022. márc. 5. 18:06
 7/18 anonim ***** válasza:
30%

5

2022-őt írunk. Senkinek nincs szüksége gázra. Itt a kormány tukmálja rá az emberekre meg az iparra mert ők Putyint szolgálják.

2022. márc. 5. 18:06
 8/18 anonim ***** válasza:
70%

Ti mivel szeretnétek fűteni a tél hátralévő részében? A németeket miért nem köpköditek, mert ők még inkább pályáznak az orosz gázra?

Értem én a nagy hadi hangulatot, de a realitás az, hogy orosz gáz nélkül itt államcsőd lenne.

2022. márc. 5. 18:07
 9/18 anonim ***** válasza:
64%
Na sztem meg pont jól csinálják. Szavazzák meg a szankciókat és maradjon az olcsó gáz meg a rezsi csökkentés és ne menjünk bele a háborúba.
2022. márc. 5. 18:13
 10/18 anonim ***** válasza:
36%

9

Nekem itt a tetőn a napelem, a klímákkal meg fűtök vígan. A házban semmi nincs ami gázzal működne. Az, hogy te megragadtál a sötét középkorban az a te személyes igénytelenséged.

2022. márc. 5. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!