Lehet hogy igaza volt Orbánnak, amikor nem állt bele ebbe a ruszkik elleni hergelésbe?
Az oroszok hazudnak. Akkor is ha semmi okuk rá. Az a nép genetikailag nem tud mást.
A mi Viktorunkban is lehet némi orosz vér...
14
A második mondatod miatt mégis zöldet nyomtam.
Én minden háború ellen is vagyok, nem csak ez tehát, mindegyik. De azért főleg ez, mert a családom ott él. Mivel lesz jobb? És itt általánosságban beszélek, nem azért, mert annyira féltem az ukránokat. Semmivel nem lesz jobb. Ugyanolyan sz@r lesz minden, ha nem sz@rabb, mint volt. Persze, hogy az a sok szerencsétlen harcolni próbál. Elítélik őket sokan, hogy mire? Esélyük sincsen... Hát '56-ban mire harcolt a magyar akkor? Meg mire ünnepeljük? Az miért nem nevetséges, értelmetlen? Anno a nép megszavazta, hogy nem kér többet a szovjetekből, oroszokból. Mi a francnak nem lehet ezt felfogni? És ez a másik hatalomra is vonatkozik, aki folyamatosan bújik ide.
A magyar helyzetről pedig: igen, nagyon jó, hisz maximális meglehet bízni az oroszokban, láthatjuk. Biztos Paks meg a kis orosz gáz amit Magyarország igényel, amiatt akarnak jó kapcsolatot a magyarokkal, hát persze... Legyen béke mindig, de ezek után bármikor, bármi megtörténhet. Nem feltétlenül háború, hisz NATO ország vagyunk, kismillió más módon tönkre lehet b@$zni egy országot. Ti még elhiszitek, hogy egy jó kapcsolatról, barátságról van szó? Mert pont erről voltak mindig is híresek.
A gazdaságuk amúgy is nagyon rossz, most viszont teljesen tönkre lett vágva. Az emberek fizukáját, nyugdíját kell nézni... Egyesek folyton az atommal dobálóznak, lehet örülni akkor, kb. ennyijük van, amit az emberek hasán spóroltak ki mindig is. Már nem 20 kopek egy kenyér. Az árak nyugatiak, csak a fizu, nyugdíj keleti.
Ami jelenleg Magyarországon történik nem egyedi. Folyamatosan próbált Magyarország egyenlővé válni a nyugati országokkal, sosem sikerült, mindig lemaradásban volt, van is. Emiatt keresi az identitását. Ilyenkor lesz a nép pl. túl nemzeties, mert amit kívülről nem kap meg, azt belül építi ki. Kell, hogy érezze, ő is különleges, egyedi. A nyugati országok erre nagyon érzékenyek, mert ugye célegyenesből nézhették a németek munkáját a 30-as, 40-es években. Ez nagyon rémisztő. Pl. a poszterezés. A németek csináltak pont ugyanezt, vigyorgó a zsidók, akik elveszik a pénzüket, nőket erőszakoltak stb. És akkor lám-lám ott a Junker-Soros plakát, ami erre dettó hajazott. Nem azért bújik kelet felé a kormány, mert ott jobb, hanem mert nem bír utat törni nyugatra. Kell a megerősítés, visszajelzés, válveregetés, hogy jók vagyunk, hogy Magyarország nagy. Viszont ezek a dolgok a legtöbb helyen már kihaltak. Ez nem töketlenség, egyszerűen sok nyugati állam cselekszik, teszi a dolgát, nincs idő se értelme a "jaj, milyen jók vagyunk, nagyok vagyunk" stb dumára. Szerintem is felesleges. Nagyon sok mindennel nem értem egyet, amit nyugat csinál, annak meg főleg nem örülök, hogy a gáz duplája lesz. Néha már az is eszembe jutott, hogy egyes országok képtelenek magukat felhúzni, így próbálnak másokat magukhoz elhúzni, célzom itt ugye az oroszokra. Mert lássuk be, senki sem akar ott élni, senki sem akar olyan életet, fizetéseket, ami ott van. Főleg nem olyan szólásszabadságot.
csakhogy a doglott kutya se hergeli a ruszkikat!!
azok hergelnek minket ukrajinaban!
nem ugyanaz a ketto! sooot lenyegesen kulombozo!!
ez a ruszkimani csak nalatok orbaniaban va egesz europaban sehol mashol!! de hatperszehogy nnektek van igazatok es egesz europa teved meg a lengyelek,csehek,szlovakok, horvatok,osztrakok is!!
amugy gyava beszari nepseg vagytok!
hat hogyne janukovics alatt elhetnenk "bekeben" az orosz iga alatt epp mint a bjelorus!!
hulyek vagytok ugye??!
egy beregszaszi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!