Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért védik sokan Putyint?

Miért védik sokan Putyint?

Figyelt kérdés

Számomra teljesen hihetetlen és nem értem miért...itt is más fórumokon, közösségi oldalakon megy a Putyin védés, meg igaza van stb.

Biztos hogy a nyugat a rossz mindig és Putyin kelet a jó?

Putyin aki kommunista olyan jó, nem emlékezünk arra milyenek is voltak az oroszok?

2022. márc. 4. 12:15
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
37%

30.

Most komolyan nézzem át? Nem látom értelmét, te akkor is imádni fogod, úgyhogy... feleslegesen nem csinálok semmit :)

A beszélgetést lezártnak tekintem.

2022. márc. 4. 13:35
 32/36 anonim ***** válasza:
63%
"Imádom"? Nálam nem erről szól egy hírportál. Inkább arról, hogy elsősorban ne nyomjon uszító és gyűlölködő értelmetlen kormány propagandát, csak azért, hogy ellenséget csináljon magának akik ellen felléphetnek és megossza az országot. Te egy jó példa vagy arra, hogy milyen hatása van. Imádni legfeljebb videó formátumokat készítő csatornákat szoktam, de ott is túlzás az imádat szó. Én nem voltam ellenséges veled, a kérdésem pedig továbbra is áll megválaszoltatlanul, egyelőre.: Miktől/kiktől függ a 444, kik azok a szereplők, akik civilként párt/pártok(?)hoz köthetők? És melyek ezek a pártok?
2022. márc. 4. 13:44
 33/36 anonim ***** válasza:
Az Indexre is ugyan ezt mondtátok, miközben Fideszes kézben volt.
2022. márc. 8. 00:55
 34/36 anonim ***** válasza:
Mindjárt jön Soros,libsi,Voldemort,patásördög,iluminati,Biden,Gyurcsány válasz. Elképzelhetetlen a számukra, hogy létezhet más nézőpont mint a sajátjuk. Nem is értem miért meglepő az, ha egy újság kormánykritikus mer lenni. Nonszensz. Biztos pénzelik a zsidók az összeset..
2022. márc. 8. 01:00
 35/36 anonim ***** válasza:
Jó, jó de ennek mi köze ahhoz, hogy miért védik a Putyint?
2022. márc. 8. 01:05
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
Mit tudom én, ki van mosva az agyuk helye én tényleg nem értem. Talán benne látják a macsó fehér férfi ideálját. Kemény, judozik, lovagol félmeztelen.. A birkáknak kell egy vezető, egy apafigura aki mindent jobban tud és majd megvéd a színesbőrű buzeráns muszlimtól
2022. márc. 8. 01:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!