Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az EU vezető politikusai...

Az EU vezető politikusai miért nem inkább közvetíteni akarnak nagy erővel az orosz - ukrán vezetés között, ahelyett, hogy fegyvereket küldenek Ukrajnába?

Figyelt kérdés

2022. márc. 4. 10:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

-5ös és 9-es vagyok: 10-es ...légyszíves olvasd el amit írtam, és próbáld meg értelmezni is mielőtt hozzászólsz, köszi!

Pontosan leírtam mivel legitimálja és azt is hogy ebből mi az ami hazugság és mi az ami nem.

Még mielőtt te is a fejemhez vágod, hogy "Putyin-pincsi" vagyok, szeretném hozzátenni, hogy én nem tartom legitimnek az inváziót, még akkor sem ha sok orosz sérelmet teljesen jogosnak tartok.

Az a baj hogy egy összetett vélemény, ami bonyolultabb annál, hogy "X maga a sátán, Y meg egy makulátlan hős", az egyes emberek számára értelmezhetetlen...

2022. márc. 4. 12:14
 12/12 anonim ***** válasza:

Nincs szükség a közvetítésre, meg tudják ők oldani ha akarják. Csak egyik fél sem akarja igazán, főleg az oroszok.

És a közvetítésben mi lenne elrettentő Oroszország számára? Szar sem...pedig pont ez a célja a nyugatnak

2022. márc. 7. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!