A Német baloldali vezetés tényleg ide aljasodótt le hogy Diákszövetkezzetek ilyet követelhetnek? vagy ez csak véletlen és nincs is meleg lobby?
hogy mennyire komoly, azt hagyjuk. Lényegtelen.
A lényeg, hogy a Fidesz és társai mindent elkövetnkek, hogy ne a lényegről beszéljünk, hanem ilyen gumicsontokat rágcsáljunk. Ez a Fidesz érdeke, mert tetteik alapján már 2010-ben le kellett volna mondani.
Diák, Szövetkezzetek!
Milyen aljas dolog, hogy egy kisebbség teljesen érthető és méltányolható követeléseit figyelembe veszik.
A vadhajtások az a kretén bagázs aki egyszer csinált ilyen "politikai szégyenfalat" Gyurcsánnyal, Karigerivel, meg bele tettek egy másik személyt is, akinek akkor a közelmúltban volt egy csúfos visszaélése, ami miatt szerintem azóta sem vonták felelősségre. Csak a hülyéknek annyira nem volt fogalmuk, hogy az az ember egy mai napig aktív Fideszes háttérember...
Nagy ennyit a vadhajtásokról.
vihar a biliben
gumicsont.
a valós dolgokról eltereli a figyelmet
köszönjük meg szépen az LMBT-seknek, feministáknak, meetoosoknak akik elterelik a valós dolgokról a figyelmet. Érdemes megnézni h milyen sok feminista van magas kormányzati körökben, ez nyilván nem véletlen, oda-vissza tesznek szívességeket.
1. A balosok között rengeteg a beteg ember.
2. Nem értem, minek férfiaknak tampon.
3. Ha férfi vécébe nők is mehetnek, akkor nem értem, minek kétféle vécé.
4. Jobb volt, amíg külön vécé volt a két nemnek.
5. Minél előbb buknak meg a balliberálisok Németországban, annál kisebb kárt tudnak okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!