Milyen érdekes hogy a novemberi választások alatt és most a Floyd-ügy lezárásakor is ez történik? Véletlen e?
Trump és Orbán között pedig nincs nagy különbség, mivel azon kívül, hogy hangosak, kb a lopáson/meggazdagodáson kívül nem csináltak semmit.
Az egyetlen jobboldali politikus, akinek ténylegesen volt is hatása például a népességnövekedésre, Hitler volt, csak ő meg utána ezt háborúzásra használta fel.
Drága kérdező, ezzel mit nem lehet egyetérteni?
Egy amcsi rendőr, szabályosan kivégzett valakit, méghozzá nem véletlen mint a múltkor, hogy tévedésből sokkoló helyett pisztoly volt nála, mert ilyen is van, hanem nyolc percen keresztül állt rajta, és mindenki, érted mindenki, aki nem teljesen hülye a járókelők, a kiérkező mentősök, mindenki tudja, hogy szó szerint megölte. Innen kezdve ezzel mit nem lehet "egyetérteni"?
#4 ez kb olyan érvelés, mintha elütnélek kocsival, majd ráfognám, hogy koronás voltál, meg kicsit ittas, az is okozhatta a halálodat a 10 méter repülés mellett, de vajon melyik volt a fő ok?
Nem sajnálom különösebben Floydot, mert bűnöző volt, a rendőrt pedig kevésbé súlyos vádpontokban találnám bűnösnek, mint amiben elítélték, de attól még megölte, akárhogy csűrjük csavarjuk.
" hogy floyd koronás volt, drog volt benne és szívbeteg volt"
Csak valamiért nem ezekbe halt bele, hanem abba, hogy álltak a mellkasán/nyakán perceken keresztül. Ha én asztmás vagyok és valaki lelő, akkor abba haltam bele, hogy asztmás vagyok? Ugye, hogy nem...
Most felteszem, te nem balos vagy, ahogyan az összes kérdésfeltevő sem, aki megint a Floyd-gittet rágja.
Vajon a véletlen műve, hogy a nem balosok izzadnak fogcsikorgatva ezeken a témákon? Vajon a véletlen műve, amikor két mondatban megkapják, hogy miért baromság az álláspontjuk, akkor azonnal sivalkodnak, hogy balos, meg libsi, meg tudomisén milyen aki kiosztotta őket.
Már megint te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!