Itt a legnagyobb az infláció a régióban, szerintetek lesz még a közeljövőben 360 az euró?
Figyelt kérdés
Romokban a gazdaság, elizolálódott az ország.2022. márc. 4. 09:01
12/15 A kérdező kommentje:
Magyarországon romlott a legtöbb a pénz a háború előtt is és a háború alatt is.
2022. márc. 4. 09:58
13/15 anonim válasza:
9) Mit termel ez az ország?soroljad már légyszíves mert nekem semmi nem jut az eszembe.mémetországnak autókat,erre gondoltál?
14/15 anonim válasza:
Utolsó azért termel dolgokat pl élelmiszer, kisebb apróságok. De semmi olyat nem csinál amire egy harmadig világbeli putri oszág nem kéles, kb az a szint.
15/15 anonim válasza:
Egyett kell értenem a 14-es válasszal.
9-es vagyok.
Mondanám a Szatmári szilva pálinka,Tokai Aszú,Unicum.
Termelünk ezt azt de sajnos nagyon kivagyunk szolgáltatva a külföldnek.Ez tény szerintem.És ezt tudatosan csinálta a politikai élet így.
Élelmiszeren óriási vissza esés van ott van pl a málna
Érdekes mód lengyeleknél több 100 hektár új ültetvény lett.
De mondhatom Szerbiát is.
Ott van a Fornetti.
[link] is egy jó kezdeményezis
Tatabány környékén ha jól emlékszek világszínvonalú víztisztitó gépek készülnek.
Kiváló minőségű mézeink vannak.
És még remélem sok ezer dolog van.
Esetleg aki tud magyar termékeket kérem írja meg érdekelne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!