Itt a legnagyobb az infláció a régióban, szerintetek lesz még a közeljövőben 360 az euró?
Nem. Ha vissza is tér, nem fog annyira lemenni. Nem vetted észre? Nagyot gyengül, utána picit erősödik, de nem éri már el a régi szintet.
Meg kellett volna szüntetni a Forintot, amikor még ért valamit. Már késő. Persze előbb-utóbb eljön az, ami sok más országnál is, hogy csak eurót fogadnak el a boltok és a Forint csak dísznek meg emlékpénzek lesz jó. Lassan 100 Forint alatt nem kapsz semmit, max pár zsemlét. Már a 10 deka paprika is túlmutat rajta, meg a legszarabb csokik.
Maradjunk anyiban,hogy papíron jó a gazdaságunk.
Mindend külföldi piacra termelünk belső ellátásra nem igazán/persze nagy arányiban/.
Értem én a dilemmát de az az igazság előbb jó gazdaságot kelletvolna építeni utánna jó ellátási rendszert az oktatás a jövő miat az egészség ügy az mindig fontos és most kellene kb stadionokat építeni.
Azt is értem,hogy adnak egy rakás pénzt és csinálj belőle valamit de ilyenkor jön az a magyar emberek/96%-nál/okoskodjuk mit hogyan tudunk lehúzni és 5 nagy beruházásból ha rendesen leellenőrzik kivitelezik 1-minőségibbet lehetne csinálni 2-nem 5-re lenne pénz hanem 6-7-re ugyan annyiból.
Ne vicceljünk még ha mondjuk 4% jobban is teljesít a gazdaságunk egy adott évben akkor is mondjuk /ne nézzük ausztriát mert az nem egy súly csopot/ nézzü a cseheket ütnek minket mindenben ott sincs euro népességileg se állnak olyan rosszúl mint mi.
Azt kell,hogy mondjam 1 hónap múlva az euro árfolyama átlépi a 405 ft-ot.
De tévedjek!!
Mindend külföldi piacra termelünk"
Nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!