Putyin továbbra is álítja,hogy nácimentesítést hajt végre ukrajnán.Szerintetek van valoság alapja?Szerintem nem hazudik
#51 Pontosan tudom, a családom tapaszta is. Viszont ha 2 ellenségem öli egymást miért kéne sírnom?
Tudod ellenséggem ellensége a "barátom". Ezt idézőjelben írtam, mert nem a barátom. Mondjuk úgy egy köcsöggel kevesebb.
“Mert a bűn az csak bűn marad,
Kezükhöz vér tapad;
Istentől, embertől ne várjon irgalmat!
Ezernyi áldozat,
Most sírjából felmutat.
Gyilkos és áruló,
Szentföldben nem nyughat!“
Mikor lebombáztak gyerekeket, nőket, időseket, férfiakat, állatokat, növényeket… Nem katonákat, hanem civileket. Akiknek mind voltak álmaik, céljaik, családjuk. Hol érdekelte őket, hogy ugyanolyan emberek, mint TE meg ÉN? Velünk is megtörténhet. Egyetlen indok kell csak hozzá. Ha keres az ember, talál. Akik istenítik ezt a kegyetlen gyilkost, azok akik a saját sírjukat ássák. Egy hitvány háborús bűnös. Ha én holnap nyakon szúrom a kasszás nőt, börtönbe megyek. Ha ezreket ölnek, akkor meg csak “ tisztogatás” történt. Az eszmékért mindent. Milyen világban élünk?
Milyen világban? A világ mindig ilyen volt és ilyen is marad.
Megtalálták nem olyan régen az első tömegsírt, őskori volt.
Szerinted azóta mi változott?
Minden kisebbséget atrocitások értek, nyilvánvalóan minket csak a magyar érdekel. Viszont érdemes végig gondolni a többi kisebbség helyzetét is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!