Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Putyin továbbra is álítja,hogy...

Putyin továbbra is álítja,hogy nácimentesítést hajt végre ukrajnán.Szerintetek van valoság alapja?Szerintem nem hazudik

Figyelt kérdés
olvastam h 700 ezren szavaztak a náci pártra
2022. márc. 4. 04:52
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
50: én inkább arra gondolok és biztos sokan vagyunk így,hogy mit "kaptak" szüleink, nagyszüleink , az egész országunk a ruszkiktól 45 éven át. Ha nem tudnád: éhezést, szívást, korrupciót.
2022. márc. 8. 10:53
 52/64 anonim ***** válasza:

#51 Pontosan tudom, a családom tapaszta is. Viszont ha 2 ellenségem öli egymást miért kéne sírnom?

Tudod ellenséggem ellensége a "barátom". Ezt idézőjelben írtam, mert nem a barátom. Mondjuk úgy egy köcsöggel kevesebb.

2022. márc. 8. 16:40
 53/64 anonim ***** válasza:
0%

“Mert a bűn az csak bűn marad,

Kezükhöz vér tapad;

Istentől, embertől ne várjon irgalmat!

Ezernyi áldozat,

Most sírjából felmutat.

Gyilkos és áruló,

Szentföldben nem nyughat!“

Mikor lebombáztak gyerekeket, nőket, időseket, férfiakat, állatokat, növényeket… Nem katonákat, hanem civileket. Akiknek mind voltak álmaik, céljaik, családjuk. Hol érdekelte őket, hogy ugyanolyan emberek, mint TE meg ÉN? Velünk is megtörténhet. Egyetlen indok kell csak hozzá. Ha keres az ember, talál. Akik istenítik ezt a kegyetlen gyilkost, azok akik a saját sírjukat ássák. Egy hitvány háborús bűnös. Ha én holnap nyakon szúrom a kasszás nőt, börtönbe megyek. Ha ezreket ölnek, akkor meg csak “ tisztogatás” történt. Az eszmékért mindent. Milyen világban élünk?

2022. márc. 13. 10:07
 54/64 anonim ***** válasza:
53%

Milyen világban? A világ mindig ilyen volt és ilyen is marad.

Megtalálták nem olyan régen az első tömegsírt, őskori volt.

Szerinted azóta mi változott?

2022. márc. 13. 20:52
 55/64 eakos1 ***** válasza:
Ez a mi anyagi világunk egy duális világ azaz a jó és rossz mindig is benne van, volt és lesz. Ebből fakad az egyensúly csak sokan ezt nem látják vagy nem akarják látni. Lehet álmodozni ideális társadalmakról és világbékéről de ez mindig is csak egy szép álom marad. De hát álmodozók is kellenek, nekik is helyük van it, velük lesz kerek ez a világ.
2022. márc. 15. 18:00
 56/64 anonim ***** válasza:
Felesleges ilyen filozofikus magasságokba repülni. Érdekek feszülnek egymásnak, de már ezek is összemosódnak.
2022. márc. 16. 14:26
 57/64 anonim ***** válasza:

Minden kisebbséget atrocitások értek, nyilvánvalóan minket csak a magyar érdekel. Viszont érdemes végig gondolni a többi kisebbség helyzetét is!

[link]

2022. márc. 20. 15:55
 58/64 anonim ***** válasza:
Azt is érdemes végig gondolni, hogy pl. pár napja is lebuktak az oroszok, egy orosz akció volt a kárpátaljai magyarok megfenyegetése. Illik a hazai propagandába. Oroszbarát magyarok és fizetett trollok: Rossz oldalra áltok, nem az ország érdekeit szolgáljátok, hanem hazaárulók vagytok.
2022. márc. 27. 10:41
 59/64 anonim ***** válasza:
Persze. A nyelvtörvény és a nácogó, magyarok deportálásáról parlamentben pofázó ukrán politikusok is nyilván az orosz aknamunka eredménye :D
2022. márc. 27. 11:35
 60/64 anonim ***** válasza:
Fujod az orosz propagandát, de azzal is tisztában vagy, hogy Ukrajnában, a saját országukban, amit SZU volt, az oroszok az ukrán nyelvet tiltották. Olyan, mintha a 40 éves orosz uralom alatt (ami érdekes módon nem fáj, mondd miért nem??), hazánkban a hivatalos nyelv az orosz lett volna.
2022. márc. 27. 15:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!