Putyin továbbra is álítja,hogy nácimentesítést hajt végre ukrajnán.Szerintetek van valoság alapja?Szerintem nem hazudik
Igen van alapja, a Majdani forradalmat javarészt a nyíltan neonáci Right Sector erőszakolta ki és aktív szerepet játszottak az orosz barát rezsim eltakarításában:
https://www.youtube.com/watch?v=cYyy0aeWrnw
Bandera egy náci kollaboráns volt, ma nemzeti hős Ukrajnában:
Itt az Azovi Zászlóalj, egy neonáci hadosztály az ukrán hadseregen belül:
A Fekete Nap ami egy náci szimbólum volt:
Persze nem lehet azt kijelenteni hogy Ukrajna vagy Zelenszkij náci lenne, viszont a neonáciknak nagyon erős befolyása van a hadseregben és a politikában is.
A legelvakultabbak és a leghülyébbek. ☝ (Bocsi a kiegészítésért.)
Jelen pillanatban úgy néz ki, hogy a második világháború óta Putyin a legvéreskezűbb, leggátlástalanabb tömeggyilkos. Mélyen megvetem, és undorodom tőle. Lavrov,Peszkov... Ugyanazok a görények mind. Gátlástalan hazudozók. Valamit állitanak, aztán az ellenkezőjét teszik.
Putyin az egész fejlett világ békéjét fenyegeti. Csak azt mondja meg nekem valaki: hogy nem veszik észre magukat? Lavrov még mindig kölcsönös tiszteletről beszél, Oroszország tele van jó szándékkal.. közben halomra lőnek gyerekeket is. Ezek normálisak? Most komolyan. Normálisak???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!