Ez a sajtó információ igaz szerintetek ?
Figyelt kérdés
Meg kaparintották az ukránok a titkos orosz haditervet az áll benne az ukrán fegyveres erők megszerezték az orosz föderáció fekete tengeri flota nyolcszáz tizedig tengerész gyalogos zászlóalj taktikai csoportjának terv dokumentumait nem tudni még kitől szerezték meg a dokumentum szerint február 20-tól március 6 ig tart ez a hadművelet egy ilyen információnak kell e hinnünk vagy van e realitás alapja?2022. márc. 3. 12:39
1/8 anonim válasza:
Ja persze... Te elhiszed, hogy az oroszok elhagytak a terkepet, az ukranok meg a tv-ben mutogatjak. Hagyjuk mar :D
2/8 anonim válasza:
Persze, rögtön el is hencegnének vele. A második vh.-ban is a szövetségesek kapásból közhírré tették, hogy megfejtették az Enigmát, ugye?
3/8 A kérdező kommentje:
Akkor ez is kamu?
2022. márc. 3. 12:42
4/8 anonim válasza:
Az sajtó információ szerintem igaz.
De szerintem maga a haditerv egy félrevezető információ. Nem hinném, hogy véletlenül hagynak el komplett haditerveket. Még a link oroszok sem. Inkább szándékosan otthagytak egy fals haditervet. Dezinformációs hadművelet.
5/8 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet
2022. márc. 3. 12:43
6/8 A kérdező kommentje:
Biztonság politikai tanácsadó szerint ez dezinformáció lehet
2022. márc. 3. 12:46
7/8 anonim válasza:
"az áll benne az ukrán fegyveres erők megszerezték az orosz föderáció fekete tengeri flota nyolcszáz tizedig tengerész gyalogos zászlóalj taktikai csoportjának terv dokumentumait"
Szerinted értelmes amit írtál?
8/8 A kérdező kommentje:
Én csak le írtam amit a Hír tv híradóban a műsorvezető kérdezett a műsorba meghívott vendégétől mert érdekelt mit szóltok hozzá
2022. márc. 3. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!