Miért nincs annak hírértéke, hogy a székesfehérvári Vasvári Pál Gimnázium többmilliárdos új épületet kaphat?
Csak két regionális hírportál adta le a hírt, hogy a székesfehérvári Vasvári Pál Gimnáziumnak többmilliárdos új épülete lehet évek múlva:
– [link]
– [link]
Érdekelne, hogy az országos média számára ez miért nem rendelkezik hírértékkel? Bezzeg a rothadó, büdös iskolai budikra kapásból ráharapnak a firkászok... :-/ ( [link] ) Ha meg valamit építenének ebben az országban, akkor annak szinte semmi hírértéke az országos sajtóban, kivéve, ha híres-hírhedt politikusok szomszédságában történik fejlesztés. :-/
Egyébként:
A 6212-es út felújítása is csak tervben van (legalább 8 éve!), mégis cikkek jelennek meg erről a jelentéktelen összekötő út felújításáról az országos médiában. Mi ehhez képest egy többmilliárdos iskolaépítés, aminek előzménye már létező dolog (a vasútállomás átépítése)?
A tarnazsadányi iskola vizesblokkja azért hír, mert lehet csámcsogni rajta, mint a celebeken, egyébként mindenki leszarja, kivéve az oda járókat, bár a képek alapján ők is.
A 6212 út felújítása a Velencei tó megközelíthetőségének javítását célzó program része, mely országosan is jelentős turisztikai övezet.
Amúgy olvasgass nyugodtan az ország másik felében történő kerítésjavításokról, meg nyílászáró-korszerűsítésekről, semmi gond.
De látom te személyes sértésnek veszed, hogy nem cikkeznek a kutyát nem érdeklő iskoládról, hát lobbizzál miatta, nyomulj az országos hírportálokon. Sok sikert!
Ne érts félre, ez nem az én iskolám. :-) Én soha nem jártam a Vasvári Pál Gimnáziumban. ;-)
Egyébként:
Én meg ahogy elnézem, Te pedig azt érzed személyes sérelemnek, hogy a Vasvári Pál Gimnáziumot az országos hírekben akarom látni.
Egyébként nem kerítésjavítgatásokról és nyílászáró-korszerűsítésekről olvasok szívesen, hanem fontos fejlesztésekről és építésekről. Például teljesen új községház felépítése, műemlékek teljes körű felújítása (amikben nem csak holmi kerítésjavítások és nyílászárócserék vannak). Ne keverd az apró-csetlő dolgokat a komoly, építőjellegű dolgokkal.
Amúgy meg épp Te hoztad fel azt, hogy a Vasvári Pál Gimnázium új épülete még messzi terv. Erre hoztam fel példának a 6212-es út felújítását, amelyet nagyon régen terveznek, nyolc évvel ezelőtti dokumentumokban is szerepel a felújítása.
A Vasvári Pál Gimnázium új épülete is van olyan térségileg jelentős és fontos, mint a 6212-es út felújítása. Csúcs-modern gimnáziumi campus Magyarországon. A Vasváriba sok száz diák jár most is. A Vasvári továbbá topiskola (persze nem az élbolyban van, de akkor is egész jó gimnázium, szó mi szó).
Egyébként a 6212-es út fontosságáról megjegyezendő, hogy a 444 újságíróinak nem világos miért újítják fel azt a "nem túl sűrűn használt" utat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!