Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A mostani járványügyi intézked...

A mostani járványügyi intézkedések eltörlése bizonyíték arra hogy a vírus szkeptikusok, oltásellenesek végig tévedtek?

Figyelt kérdés
Érdekes de úgy néz ki megszünnek az intézkedések egyre több országban, így valóban lehetett egy veszély és jogos volt az oltás, mert ha csak hamisan generálták volna a járványt akkor nem hagynák abba most, valamint ha az oltás csak háttérhatalmi eszköz lett volna, akkor szintén nem törölték volna el az oltási kötelezettséget hanem inkább szigorítottak volna, tehát úgy néz ki végig csak összeesküvés elméletek voltak ezek amik nem voltak megalapozottak..
2022. márc. 3. 11:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
Most nagyon sokan meghallnak covidban Ukrajnába. Nem tudják fölhúzni a maszkot meg nem jut elegendő c-vitamin. Nem tudom mi lesz így.
2022. márc. 11. 22:21
 12/12 anonim ***** válasza:
78%

Jajj de szeretem az oltás nácikat akik minden ember kiközösítenek aki nem adatja be magának (érdekes a környezetembe kb 6000 emberből 3 betegedett meg ebbe és túlélték.) ez már rég nem annyira veszélyes mint volt 2020-ba akkor komolyan tudtam venni de már csak erőltetik.

Nem tudom felfogni miért jó ez nektek tudom hogy nektek jó félelmbe élni és nem jó a szabad régi életünk de tartsátok meg magatoknak és vegyétek fel a 99999-edik variánsra a 999999. Oltást

2022. máj. 11. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!