Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Komolyan már az eszem megáll...

Komolyan már az eszem megáll meddig fog még tartani a világvége hangulat?

Figyelt kérdés
Nekem nem úgy tűnik mintha lenne okunk félni felesleges hisztizni mert mi ez ellen semmit nem tudunk tenni max bele törődünk lesz ami lesz.
2022. márc. 2. 23:15
1 2
 11/15 anonim válasza:
36%
Én attól tartok hogy évekig húzódik, aztán az egész földgolyóra kiterjed...
2022. márc. 3. 00:20
 12/15 anonim ***** válasza:
69%
Ez az amit úgy hívunk, clickbait. A modern populizmus fontos velejárója.
2022. márc. 3. 00:23
 13/15 anonim ***** válasza:
92%

A coviddal ellentétben erről szerintem már hónap végén konkrétabban tudni fogjuk, mi lesz a végső iránycsapás.

Kolléganőm is tegnapelőtt azért volt ideges, mert lemerült a telója, így kajaszünetben nem tudta idegesíteni magát a hírek görcsös böngészésével. Jött avval, hogy ő nem képes már homokba dugni a fejét. De mégis akkor mi lenne a helyes? Az ezen való stresszelés és nihilizálás talán megold valamit?

Na igen, a clickbait. A covid után most a "Bármikor itt lehet a harmadik világháború!"-jellegű címek hozzál a kattintásokat a 24.hu, portfolio.hu meg a többi hasonszőrű oldal számára. Ha a délszláv háború idején lett volna internet, akkor is olyan riogatást le lehetett volna vágni, hogy a déli magyar megyékben rengetegen pánikvásárlásba kezdjenek, meg a pincében aludjanak.

2022. márc. 3. 03:34
 14/15 anonim ***** válasza:
90%

13. Szinte látom a lelki szemeimmel :D

"Bréking: Nagyon nagy a baj! A szerbek már a spájzban harmonikáznak! Szakemberek szerint az sem teljesen kizárható hogy a déli szomszédainktól Baranyába szállított marhahúsban napalm van.

*egy" szakember" akinek a nevét még sosem hallottad, és bárhogy is próbálkozol, semmit nem találsz a tudományos munkásságáról* szerint nem lehet teljesen kizárni hogy talán közel a vég, de nemtom!!!"

További híreink:

- 10 dolog amit a következő évszázadban 40 felett, majdnem mindenki vissza fog sírni.

- Kádár János: Én nagyon szeretem a tejet!

- Moszkvai tudósok szerint "mindenki hülye, akik nem mi vagyunk!"

- Warburg, autó vagy életmód?

- VV Gizella: Még meg sem született, de már botrányos!

- 5 sokkoló gyerekkori kép Mao Zedongról!

Amúgy viccet félretéve, én régebben szerettem ezeket a sajtó orgánumokat, de a covid alatti katasztrófa turizmusuk, és a Nostradamus módra 2 hetente megjósolt világvégéik miatt elég fárasztó lett.

2022. márc. 3. 09:56
 15/15 anonim ***** válasza:
7 évig!
2022. márc. 29. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!