Komolyan már az eszem megáll meddig fog még tartani a világvége hangulat?
A coviddal ellentétben erről szerintem már hónap végén konkrétabban tudni fogjuk, mi lesz a végső iránycsapás.
Kolléganőm is tegnapelőtt azért volt ideges, mert lemerült a telója, így kajaszünetben nem tudta idegesíteni magát a hírek görcsös böngészésével. Jött avval, hogy ő nem képes már homokba dugni a fejét. De mégis akkor mi lenne a helyes? Az ezen való stresszelés és nihilizálás talán megold valamit?
Na igen, a clickbait. A covid után most a "Bármikor itt lehet a harmadik világháború!"-jellegű címek hozzál a kattintásokat a 24.hu, portfolio.hu meg a többi hasonszőrű oldal számára. Ha a délszláv háború idején lett volna internet, akkor is olyan riogatást le lehetett volna vágni, hogy a déli magyar megyékben rengetegen pánikvásárlásba kezdjenek, meg a pincében aludjanak.
13. Szinte látom a lelki szemeimmel :D
"Bréking: Nagyon nagy a baj! A szerbek már a spájzban harmonikáznak! Szakemberek szerint az sem teljesen kizárható hogy a déli szomszédainktól Baranyába szállított marhahúsban napalm van.
*egy" szakember" akinek a nevét még sosem hallottad, és bárhogy is próbálkozol, semmit nem találsz a tudományos munkásságáról* szerint nem lehet teljesen kizárni hogy talán közel a vég, de nemtom!!!"
További híreink:
- 10 dolog amit a következő évszázadban 40 felett, majdnem mindenki vissza fog sírni.
- Kádár János: Én nagyon szeretem a tejet!
- Moszkvai tudósok szerint "mindenki hülye, akik nem mi vagyunk!"
- Warburg, autó vagy életmód?
- VV Gizella: Még meg sem született, de már botrányos!
- 5 sokkoló gyerekkori kép Mao Zedongról!
Amúgy viccet félretéve, én régebben szerettem ezeket a sajtó orgánumokat, de a covid alatti katasztrófa turizmusuk, és a Nostradamus módra 2 hetente megjósolt világvégéik miatt elég fárasztó lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!