Most komolyan ennyire hülye némelyik emberek?
Tudom, hogy a "világvége" már lejárt lemez és, hogy én is elég hülye lehetek, hogy ez csak most esik le, de volt az, hogy az emberek pincékbe menekültek, hogy túléljék azt a bizonyos világvégét. Most komolyan azt hiszik, hogy ott életben maradtak volna? Ha majd jön a világvége, akkor az csak felszínes pusztítást végez? 5-6-7 méter mélyen már nem is lesz semmi?
Én ha elképzelem a világvégét, akkor valami olyan jelenik meg, hogy a föld is szétmegy, szétrobban vagy hasonló, nyugodtan lemehet bárki pár méter mélyre...
Valaki meg tudja ezt nekem úgy magyarázni, hogy megértsem őket is?
nem kell őket megérteni,ők hisznek abban,hogy túlélik a világvégét ha pincékbe menekülnek..ha ez őket megnyugtatja jó nekik!
én is tudom,hogy ha világ vége lesz akárhová bújhatok meghalok..
a helyedben mennék pincét ásni, főnök.
szerintük a világvége annyi lesz hogy egy vírus elpusztít minden földfelszinen élő embert(lehet hogy állatot nem is), és heteken belül a virus ahogy jött úgy menni fog, aki a föld alatti bunkerekben él pedig előjöhet és megkezdheti a Föld ismételt benépesítését, ahol minden szebb és jobb lesz.(mostmár kezdhetsz nevetni)
"aki a föld alatti bunkerekben él pedig előjöhet és megkezdheti a Föld ismételt benépesítését, ahol minden szebb és jobb lesz."
Úgy legyen!:)
Egyáltalán nem, csak tudom milyen érzés a vesegörcs, és ásás közben sok vizet fogsz veszíteni.
Én nem hiszek a világvégében és tényleg hülye az aki azt teszi, én végig csak poénkodtam. Remélem nem sértettelek meg.
Nem sértettél meg:)
Én sem hiszek benne, mert már többször mondták, hogy lesz aztán.. Ha meg mégis lesz akkor tökmindegy +100 méteren vagyok vagy -100 méteren akár..
Csak nekem furcsa, hogy az emberek azt hiszik, hogy egy pincében túlélik..:D Annyi kaját el sem tudnak rakni, növények állatok kipusztulnak, ha túl is élik az emberek éhen halnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!