Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Akkor mégis lesz, Atomháború...

Akkor mégis lesz, Atomháború a jelek alapján?... Évek óta erről beszélnek a köz TV-én?

Figyelt kérdés

Putyin családja és a Vezérkar már a bunkerban vannak. [link]

Már Medvegyen is atomháborúról beszél. Kollektív bűnösségbe helyezik a sportolókat, orosz vagyonokat, vállalatokat világszerte rendesen.Ezt Moszkva nem tűri [link]

Évek óta vázolják a mostani háború forgatókönyvét a köztévén, de valahogy nem hallottuk meg [link]

Putyinék Mártírok lesznek, az ellenségeik megdöglenek [link]

Az egész világot képesek elpusztítani [link]

Már a friss helyzethez alkalmazkodott Nukleáris hadgyakorlat is megvolt [link]

Hozzávéve Putyin elszántságát, eltökéltségét, kóros és romló elmeállapotát figyelembe véve?...

2022. márc. 2. 15:38
A kérdező szavazást indított:
igen
talán
nem
29 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Aligha. Azon mindenki csak bukna.
2022. márc. 2. 15:42
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
A Dailymail az a Blikkel egyenlo szinvonal. Sztem szivj egy kis friss levegot, csukd le a laptopod, menj sorozni a haverokkal stb. Igy be fogsz kattanni.
2022. márc. 2. 15:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Ja. Látod Fogarasi Árpinak lett igaza.
2022. márc. 2. 15:50
 4/8 anonim ***** válasza:
97%
Ki a tököm nézi a köztévét manapság?
2022. márc. 2. 15:56
 5/8 anonim ***** válasza:
97%
Atomfegyvert bevetni, pláne atomháborút provokálni nagyon csúnyán visszaüt. Mert még a világ legcsodálatosabb föld alatti bunkere is a föld alatt van. És egyáltalán nem buli oda beszorulni, ha a Föld tönkrement, ki nem jössz onnan.
2022. márc. 2. 16:05
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hogyan tudna Putyin és a családja túl élni az atomháborút. Sok következménnyel járna, azért reménykedem, hogy nem lesz ennél dilisebb és nem kezd el atombombázni,mert épp úgy tartja a kedve.
2022. márc. 3. 22:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Hogy már nemcsak a föld harmada ég meg, hanem az egész? Nemcsak vizek harmada válik vérré hanem végül az egész? Nemcsak lehetséges, hanem biztos. Persze nem biztos hogy atomháború által de hamarosan.
2022. márc. 8. 11:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ha atomozni akar, akkor Kína fog rászolni, hogy inkább ne.
2022. márc. 8. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!