Medvegyev megüzente, hogy atomháború lesz, ha nem hagy fel a NÁTÓ a szankciókkalL?
Figyelt kérdés
"Dmitrij Medvegyev azt üzente a Nyugatnak, hogy a gazdasági háborúk könnyen valódi háborúkká változhatnak
„Francia miniszterek azt mondják, gazdasági háborút üzennek Oroszországnak” – írta Twitterén az Orosz Föderáció Biztonsági Tanácsának elnökhelyettese. Hozzátette: „Vigyázzanak a nyelvükre, uraim! Nem szabad elfelejteni, hogy az emberi történelem során a gazdasági háborúk gyakran igazi háborúkká alakultak át.”"
2022. márc. 1. 15:28
2/16 anonim válasza:
Keménykednek csak, manapság a NATO erősebb az oroszoknál.
3/16 A kérdező kommentje:
Akkor miért nem támadja meg a NATO az oroszokat ízibe, még Ukrajnába?
2022. márc. 1. 15:32
4/16 anonim válasza:
Talán mert nem egy agresszor, hanem védelmi szövetség?
5/16 anonim válasza:
#3 Mert nem céljuk hogy beavattkozzanak.
6/16 anonim válasza:
Amelyik kutya ugat, az nem harap. Még Ukrajnával se bírnak, nemhogy az egész NATO-val. Csak az USA meg Törökország ketten zsebre tennék őket. Lehetnek hülyék, és ledobhatnak valamit valami országra, de akkor tényleg kb. semmi nem marad Oroszországból. Meg esélyesen belőlünk se...
7/16 anonim válasza:
Az tudjátok hogy nem működik a forró drót usa és a ruszkik között azóta hogy készültségbe helyezte putyi az atomot?
8/16 anonim válasza:
#7 Működik az, csak az oroszok "véletlenül" pont nem veszik fel.
9/16 anonim válasza:
Igen olvastam. Az oroszok nem veszik fel a telefont. Már Putyin a családját az Altaji luxus bunkrebe is szállította. Atom lesz ebből....
Én már sokat gameltem, nekem mindegy, de a mai fitalok kimaradnak a CSGO-ból
10/16 anonim válasza:
Be vannak sértőd azért nem veszik fel a telót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!