Medvegyev megüzente, hogy atomháború lesz, ha nem hagy fel a NÁTÓ a szankciókkalL?
"Dmitrij Medvegyev azt üzente a Nyugatnak, hogy a gazdasági háborúk könnyen valódi háborúkká változhatnak
„Francia miniszterek azt mondják, gazdasági háborút üzennek Oroszországnak” – írta Twitterén az Orosz Föderáció Biztonsági Tanácsának elnökhelyettese. Hozzátette: „Vigyázzanak a nyelvükre, uraim! Nem szabad elfelejteni, hogy az emberi történelem során a gazdasági háborúk gyakran igazi háborúkká alakultak át.”"
Sok mindent mondanak itt már honnan tudja az ember mi igaz ebből mi nem?
Lehet az atom is csak riogatás
Jézusom, csak atomháború létezik? 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Szerintetek ez úgy működik, hogy jaj csúnyán nézett rám, ledobom atommal? Emberek, az atom az utolsó utáni lehetőség minden esetben, ha már tényleg minden veszett!
Most nem azért de ebben én sem látom az "atom" szót sehol.
Már pedig ha van olyan ország a világban az USAn kívül, ami úgy mutogatja a nukleáris fegyvereit, mint páva a tollait, az Oroszország.
Én speciel nagy szabású kiber támadásról hallottam az UK ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!