Csak szerintem ér minden ilyen kijelentés egy minimum halálbüntetést, ami világháborús, nukleáris fenyegetést jelent?
Figyelt kérdés
Egy lankandtp.csű vén trotty, megint.
Kb az egész világ vérnyomása az egekben van pár kripli miatt.
Gyerekeké pl, akik biztos, ha megsejtik, halálra lesznek rémülve, és sírnak.
Ez a fos média is rátesz még 5 lapáttal.
És akkor a 30 kilós V. Kendét viszi el a TEK, kimennek hozzá 50-en, ráugranak 20-an.
Ezek után ez a mufurcképű szergej lavor egy lassú tűzhalált érdemel, a nagyközönség előtt, minimum.
2022. márc. 2. 15:27
1/5 anonim válasza:
Vigyázzál nehogy a Szásáék este meglátogassanak éhesen.
2/5 anonim válasza:
"Kb az egész világ vérnyomása az egekben"
Az enyém nincs, mivel nem vagyok rátapadva a híradóra.
3/5 A kérdező kommentje:
Jöjjenek, már sík ideg vagyok ezektől, bekapcsolnám a rádiót kint, erre ott is ez a trágya megy.
2022. márc. 2. 15:33
4/5 anonim válasza:
Jó ez csak fosatás, és ott a "ha"... Ukrajnának nincs atomfegyvere. Ezek a száz éves, hidegháborús kriplik meg tényleg jó lenne ha eltakarodnának a politikából, az oroszoktól az amerikaiakig bezárólag.
5/5 anonim válasza:
Nem vetted még észre hogy a világot full elmebeteg emberek irányítják. Van pár ezer ember aki mérgezi az emeriséget. Őket szokták gonosznak, démoninak nevezni. Ezek paraziták akik az emberiség vérét szívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!