Szerintetek helyes döntést hozott Putyin ezzel a háborúval?
11:43 én is ezt mondom mindenhol. Sokan úgy csinálnak, mintha az első háború lenne a bolygón. Holott USA
Csak a média hatalma, mit tol az arcodba. Undorító az európai vezetés.
Viktor meg:
https://www.youtube.com/watch?v=IyBn0nlqDdY&ab_channel=Parti..
Komám, az USA háborúk idején
1. tudtunk róluk
2. valahogy mindig egy elnyomó hatalom volt ott, nem csak simán arról volt szó, hogy nem tetszett nekünk az, hogy nem hozzánk akarnak tartozni, de amúgy nagyjából minden rendben ott
3. az orosz is mindig ott volt, csak "véletlenül" mindig a másik oldalt
4. a média igen is foglalkozott akkor a túlkapásokkal, csak TI AKKOR NEM TÁJÉKOZÓDTATOK, ÍGY NEM IS EMLÉKEZTEK, VAGY NEM AKARTOK EMLÉKEZNI
Most akkor mutasd be legyél szíves azokat az orosz linkeket, ahol az oroszok megmutatják a saját proxy háborúiknak a civil áldozatait, amikor önreflexiót gyakorol a rendszerük. Amíg ilyet nem mutatsz, addig ez semmilyen formában nem lehet érv, ugyanis nagyon sok szárad az orosz lelkén is.
35, te vagy a mintapéldánya a hülyének. Kínának fontosabb a nyugati kereskedelem, mint az Orosz, és ez számukra is kényelmetlen. Konkrétan gyarmatosítani fogja a ruszkikat, ha így folytatódik.
"USA nem tudja magát eltartani"
Azért exportál kaját kínába?
Mondod ezt te, aki érdemben még nem szólt hozzá a dolgokhoz :D
Láthatóan titeket a tények nem zavarnak bevizelő, de hát semmi baj, megszoktam már. :)
39
Aham, végülis én linkeltem szakértővel készült podcast linket is, de mondjad csak nyugodtan
Nálatok ez úgy működik, hogy ami nektek nem tetszik, az szar. Pofád meg neked van, meg a lónak. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!