Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A NATO miért nem bünteti meg...

A NATO miért nem bünteti meg Putyint emberiség ellenes bűntettel és ad akár atomot is neki?

Figyelt kérdés

Emberek halnak meg. Nem értem miért nem nyílvánítják Putyint emberiségellenes bűncselkmények elkövetőjévé. Miért nem megy a NATO és takarítja el ezt az embert? Sokkal erősebbek vagyunk! Miért hagyjuk ezt?

Ugysem vet be atomfegyvert csak blöffől. Megírták NATO szakértők, újságírók is

2022. márc. 1. 17:06
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
20, ha már ebben kell bízni, akkor nagy a baj.
2022. márc. 1. 22:06
 22/28 anonim ***** válasza:
#19 Jajj,értem már. Tényleg igaz az.
2022. márc. 1. 22:55
 23/28 anonim ***** válasza:
64%
Jó én bevallom Romániai vagyok de ha komolyra fordulna a dolog élet és halál a tét viccen kívül mondom tényleg őszintén akár tetszik akár nem eszem ágában sincs harcolni az Országomért telibe leszarom veszen el ha ez a sorsa nem érdekel de inkább menekülök minthogy meghaljak a háborúban elmebeteg vezetők hisztériája miatt.
2022. márc. 2. 03:17
 24/28 anonim ***** válasza:
#23 Én is romániai vagyok, de már majdnem 5 éve Hollandiába élek, viszont az biztos, hogy egyik országért sem harcolnék. Én egyáltalán nem bírom az erőszakot. Ebben a helyzetben nagyon szeretnék bele látni Putyin fejébe,tudni az összes gondolatát, na meg a társainak is természetesen. Lehet nyugodtabb lennék.
2022. márc. 2. 07:49
 25/28 anonim ***** válasza:
Hát igen ez nem jó sehogy sem előbb vagy utóbb csak le állnak remélhetőleg
2022. márc. 2. 07:58
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha a nato nem szólt volna bele Ukarja és Oroszország dolgába,most nem fenyegetne a világháború rémképe.Se az oroszok se az ukránok nem nato tagok, közönk sincs hozzájuk, oldják meg egymás között, ez az ő konfliktusuk nem a mienk.
2022. márc. 2. 10:04
 27/28 anonim ***** válasza:
De akkor miért szólnak bele? Tényleg jobb lenne ha ők oldják meg közöttük, mint hogy az egész világ rettegjen. Tudhatnák, hogy milyen Putyin.
2022. márc. 2. 11:02
 28/28 anonim ***** válasza:
27es, azért szólnak bele, mert az USA kezd legatyásodni gazdaságilag, egy fegyverkezésvjól jönne neki és mivel távol van, megtámadni is nehéz az ellenségeinek.
2022. márc. 2. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!