Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A NATO miért nem bünteti meg...

A NATO miért nem bünteti meg Putyint emberiség ellenes bűntettel és ad akár atomot is neki?

Figyelt kérdés

Emberek halnak meg. Nem értem miért nem nyílvánítják Putyint emberiségellenes bűncselkmények elkövetőjévé. Miért nem megy a NATO és takarítja el ezt az embert? Sokkal erősebbek vagyunk! Miért hagyjuk ezt?

Ugysem vet be atomfegyvert csak blöffől. Megírták NATO szakértők, újságírók is

2022. márc. 1. 17:06
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Hát ezek szomorú hírek.
2022. márc. 1. 17:29
 12/28 anonim ***** válasza:
51%

Már a múlt héten meg kellett volna állítani (én már akkor is mondtam, hogy addig nem lesz vége ennek a rémálomnak, amíg ki nem lövik Putyint).

Csak azt nem értem, hogy miért nem lehet meggyőzni valamelyik ruszki oligarchát, hogy Putyin likvidálásáért cserébe a NATO kimenekíti Oroszországból, nem emelnek ellene vádat, visszakapja a befagyasztott vagyonát és egy nagy adag részvénycsomagot a Roszatomból, Gazpromból, Roszkozmoszból... vagy amiből akar.

Az oligarchák között biztos, hogy lenne jelentkező.

2022. márc. 1. 17:32
 13/28 anonim ***** válasza:
#12 elég sok emberből áll a vezetés, félő, hogy kevés lenne putyin likvidálása.
2022. márc. 1. 17:34
 14/28 A kérdező kommentje:
Pedig most a végső esetben legalább a hozzá közel álló embereket kellene meggyőzni, hogy tegyenek valamit. Ez az utolsó esélye az emberiségnek. Nem igaz, hogy egy dilinyós miatt ér véget a csodálatos civilizációnk
2022. márc. 1. 17:40
 15/28 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy a hozzá közelállók nem kémek, hanem jórészt lojális alakok, akiknek ugyanúgy lehet egy elblrult világképük, hisz ők is ugyan abban nevelkedtek mint putyin. Nem véletlem vannak mellette. Remélem nem bukott eszmék és ideológiák miatt akarnak atomban meghalni ők is csak azért, hogy kivégezzék európát..
2022. márc. 1. 17:55
 16/28 anonim ***** válasza:
64%
Én nagyon félek,de nem tehetünk mi semmit. Nem mi vagyunk a felelősek a tetteik miatt, de mégis mi szenvedjük meg. Engem nagyon megvisel, pedig Hollandiába élek, azért itt még nincs gond és mégis,úgy hogy el sem tudom képzelni, hogy min mennek keresztül akik ebben benne vannak és nem tehetnek róla. Egy a gond,hogy ha még ennél is jobban meg hibban Putyin, akkor komoly károkat tud okozni,nem tudom, hogy nem tudnak valahogy megegyezni. Még ha ki is nyirnák őt,ki tudja melyik pszichopata kerülne a helyére.
2022. márc. 1. 18:48
 17/28 anonim ***** válasza:
#16 nem nehéz elképzelni. Más világ, más rendszer, más ideológia és eszmék, világkép és felfogás. Ez megy már mióta a keleten.
2022. márc. 1. 18:57
 18/28 anonim ***** válasza:
#17 Szóval szerinted a fenyegetőzése nem komoly és csak úgy mondja, hogy mindenki féljen,mert most más világot élünk?
2022. márc. 1. 19:10
 19/28 anonim ***** válasza:

"nem tudom, hogy nem tudnak valahogy megegyezni. Még ha ki is nyirnák őt,ki tudja melyik pszichopata kerülne a helyére."

Erre a részre reflektáltam.

2022. márc. 1. 19:15
 20/28 anonim ***** válasza:
Bízzunk abban hogy Isten nem engedi meg
2022. márc. 1. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!