Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi a véleményetek az orosz-ukr...

Mi a véleményetek az orosz-ukrán háborúról?

Figyelt kérdés

Érvek és ellen érvek érdekelnének valamint ugye a véleményetek. Szerintetek mi lesz a végkifejlete?

Légyszi nemet és kort írjatok

2022. márc. 1. 14:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szerintetek mi lesz a végkifejlete?

Az Oroszok ellenörzésük alá vonják mostmár egész Ukrajna területetét. Ha így halad az előre nyomulás akkor Március közepére-végére vége lesz az egésznek.

2022. márc. 1. 14:19
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Diktátor putyin uralkodni akar a Ukrajnán, remélem feladja miután megdögölnek a katonái.
2022. márc. 1. 14:25
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Gyorsított eljárásban EU tagok lesznek. A NATO bevonul az unió kérésére megvédeni Ukrajnát. Lesz egy kis adok kapok, aztán megunják és hazamennek. Az ukrajnai cigányok meg majd tankkal járnak vasazni!
2022. márc. 1. 14:25
 14/18 anonim ***** válasza:
Ha lemegy ez a buli és letisztul Ukrajna sorsa lehet hogy zelenszkijt bíróság elé fogják állítani.
2022. márc. 1. 14:34
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Szomorú hogy a 21.században ez meg történhet.

Azt hittem, hogy a mi generációnk már más lesz.

Nem értem, hogy egy olyan ország, mint Ukrajna aki szinte semmi hadi felszereléssel nem rendelkezik és negyed annyian vannak, miért nem adja meg magát? Amikor ártatlan emberek halnak meg és igazából szerintem esélyük sincs. Ráadásul próbálja bele rángatni a többi orszagot is.

Azt sem értem hogy a 21 században hogy kötelezhetnek civil férfiakat arra, hogy menjenek ölni vagy meghalni. Úgy hogy senki nem kérdezte őket meg hogy akarja - e a háborút.

Csalódott vagyok, mert minden amit fellépítetem, az más hibájából el fog tűnni. És lehet, hogy nem sokára a családtagjaimat is elveszitem egy olyan dolog miatt, amihez semmi közöm.

2022. márc. 1. 14:34
 16/18 anonim ***** válasza:

Az, hogy az EU és a NATO figyelmen kívül hagyja Oroszország nagyhatalmi érdekeit...erre jó eszköz Ukrajna.

Az oroszoknak ez jogosan nem tetszik, ahogy Ukrajna semleges státusza is nagyon fontos nekik.

Az EU inkább tárgyaljon, ne fegyvereit küldje oda, mert ez olaj a tűzre.

No War!!

2022. márc. 1. 14:41
 17/18 anonim ***** válasza:
58%
Hogy teljesen kiteljesedjen ez a háború 8 év kellett hozzá. Most minket is szép lassan bevezetnek, aztán azt vesszük észre hogy már benne vagyunk.
2022. márc. 1. 14:44
 18/18 anonim ***** válasza:

Arról már nem is beszélve hogy mi máris ráb@sztunk erre a háborúra.

[link]

2022. márc. 1. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!