Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi a véleményetek az orosz-ukr...

Mi a véleményetek az orosz-ukrán háborúról?

Figyelt kérdés

Érvek és ellen érvek érdekelnének valamint ugye a véleményetek. Szerintetek mi lesz a végkifejlete?

Légyszi nemet és kort írjatok

2022. márc. 1. 14:04
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
13%
Támogatom.
2022. márc. 1. 14:05
 2/18 anonim ***** válasza:
32%
Remelem az oroszok elerik a celjaikat es akkor vege is lesz a problemanak.
 3/18 Énnnnn ***** válasza:
18%

Pistike vagyok, 23 incel és HVG olvasó

Az ukránok győznek bár nem tudom merre van.

4/18 anonim ***** válasza:
54%
Nem és kor.
2022. márc. 1. 14:09
 5/18 anonim ***** válasza:
74%
Ruszkik haza!
2022. márc. 1. 14:10
 6/18 anonim ***** válasza:
53%
Megmondom őszintén én úgy vagyok vele, mint a legtöbb ember már. 21.háború már az emberiség történelmében, nem érdekel már, ö*ék egymást halomra ha jó nekik, mindegyik bűnös, csak azt a rohadt atomot ne dobják le
2022. márc. 1. 14:11
 7/18 anonim ***** válasza:
50%
Vegkifejlet az lesz, hogy amig amerika es az eu nekimegy az orosz medvenek, addig Kina es az arab vilag nekimegy az egyesult allamoknak. Lesz nagy haboru, jol szetfogjak loni az egesz vilagot, atrendezodnek az eroviszonyok ... es majd egyszer csak ujra beke lesz, lehet fejlodni (par evtizedig) - aztan folyt.kov.
2022. márc. 1. 14:13
 8/18 anonim ***** válasza:
85%
Véleményem az hogy katasztrófa a 21. században.
2022. márc. 1. 14:14
 9/18 anonim ***** válasza:
54%
Az oroszok nyilvánvalóan a jó oldalon állnak, hisz az ukránok kezdték a konfliktust. nyerni fognak, hosszú háború lesz, az ostoba ukránok még most is EU-ba akarnak lépni, nem is értik, miért van a támadás... Nagyon sokan fognak meghalni, sok lelkes civil, akiket a buta vezetők felfegyvereztek. Az oroszok elérik a céljaikat. Én azt csinálnám, hogy kártérítést hajtanék be az ukránokon, és kamatostul behajtanám rajtuk a tartozást, az elesett több 10 ezer oroszért.
2022. márc. 1. 14:15
 10/18 anonim ***** válasza:
71%
Az Ukrán elnök történelmi hibát követett el mikor a népét belevitte ebbe a gyikos háborúba, rengeteg halott lesz hatalmas szenvedés és mérhetetlen károk keletkeznek. Én ha Zelenszkij hejébe vagyok biztos hogy nem vittem volna bele a népem egy ilyen gyilkos háborúba, inkáb leültem volna tárgyalni az oroszokkal és elérni hogy Ukrajna semleges legyen, ebben az esetben lehet hogy nem verhetném a mellem hogy megvédtem Ukrajna függetlenségét de nem lennének halottak nem lenne ennyi szenvedés és nemlennének óriási anyagi károk sem.
2022. márc. 1. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!