Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért szeretnek egyes országok...

Miért szeretnek egyes országok diktatúrában élni?

Figyelt kérdés
Vagy ennyire igénytelenek? Oroszok, Észak-Korea, Kína, vagy Afganisztán. Az ottani embereknek ennyire nincsen szabadságérzetük??

2022. febr. 28. 23:59
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:

41: Mindegy. Itt mindenki tudós atomfizikus feltaláló, én meg csak egy buta mezei proli 8 általánossal (se). Én mindig szeretek tanulni a bölcsebb és okosabb emberektől és csak reménykedni tudok abban, hogy egyszer feljutok azokra a szellemi magaslatokra, amelyeken ti vagytok. Esetleg lehetett volna személyeskedés nélkül is, de ez van. A stílus maga az ember. Pont azért kérdeztem, mert bizonytalan voltam valamiben. De szerintem ez nem halálos bűn. Na mindegy.

Jó éjszakát.

2022. márc. 1. 01:25
 42/45 anonim ***** válasza:

Ezzel a hozzáállással nem fogsz.

És nem tudom miért várod el, hogy itt emberek elmagyarázzák neked az ókortól kezdve, hogy miképp alakult úgy, hogy egyes helyeken demokráciára hasonlító rendszer soha nem volt, és miért nem. Hát majd biztos itt fognak neked napokat írni az emberek, mert te inkább ide firkálsz, és nem olvasol

2022. márc. 1. 01:42
 43/45 A kérdező kommentje:
43: Igazad van, inkább olvasok könyveket. Azok legalább nem bántanak és sértegetnek engem.
2022. márc. 1. 01:44
 44/45 anonim ***** válasza:
Na végre
2022. márc. 1. 01:59
 45/45 anonim ***** válasza:
A keleti népeknek nincs honnan ismerniük a szabadságot. Kínában például rá vannak kényszerítve az emberek, hogy egy olyan pártra szavazzanak ami kiemeli az embereket a mélyszegénységből, hihetetlen gazdasági növekedést ér el és arra törekszik, hogy a fejlődésből mindenki részesüljön. Szerencsére mi itthon 4 évente szabadon megválaszthatjuk hogy éppen melyik rablóbanda fossza ki az országot.
2022. márc. 1. 02:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!