Miért szeretnek egyes országok diktatúrában élni?
41: Mindegy. Itt mindenki tudós atomfizikus feltaláló, én meg csak egy buta mezei proli 8 általánossal (se). Én mindig szeretek tanulni a bölcsebb és okosabb emberektől és csak reménykedni tudok abban, hogy egyszer feljutok azokra a szellemi magaslatokra, amelyeken ti vagytok. Esetleg lehetett volna személyeskedés nélkül is, de ez van. A stílus maga az ember. Pont azért kérdeztem, mert bizonytalan voltam valamiben. De szerintem ez nem halálos bűn. Na mindegy.
Jó éjszakát.
Ezzel a hozzáállással nem fogsz.
És nem tudom miért várod el, hogy itt emberek elmagyarázzák neked az ókortól kezdve, hogy miképp alakult úgy, hogy egyes helyeken demokráciára hasonlító rendszer soha nem volt, és miért nem. Hát majd biztos itt fognak neked napokat írni az emberek, mert te inkább ide firkálsz, és nem olvasol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!