Miért szeretnek egyes országok diktatúrában élni?
Figyelt kérdés
Vagy ennyire igénytelenek? Oroszok, Észak-Korea, Kína, vagy Afganisztán. Az ottani embereknek ennyire nincsen szabadságérzetük??2022. febr. 28. 23:59
31/45 A kérdező kommentje:
Inkább nem írok többet, mert még a szart is kiforgatjátok belőlem. Viszlát!!
2022. márc. 1. 00:40
32/45 anonim válasza:
Észak-Koreáról mindössze 1945 óta beszélhetünk. A területen már több száz (vagy inkább ezer) éve dinasztiák uralkodnak. Akkor mégis mikor kellett volna alkotmányos alapokat lefektetni?
A Keleti kultúrának egyfajta sajátossága ez a fajta berendezkedés. Plusz egy bizonyos meretű terület után nem is nagyon lehet máshogy irányítani normálisan.
33/45 A kérdező kommentje:
Gondolom itt mindenki színötös volt történelemből, csak én vagyok a buta szar.. Na mindegy, jó éjszakát!! Örültem..
2022. márc. 1. 00:45
34/45 anonim válasza:
27
És mikor kellett volna a kínai népnek ezt megtennie pl.? Vagy az orosznak? Értem én, hogy tegnap jöttél a világra, de ne csinálj már magadból viccet...
35/45 anonim válasza:
Ne haragudj, ehhez nem kell történelem, ez józan paraszti ész meg logika.
36/45 A kérdező kommentje:
35: Oké, akkor fogok egy lapátot most és elásom magam. Jó mélyre....
2022. márc. 1. 00:50
37/45 A kérdező kommentje:
Laikus ember vagyok, nem vagyok professzor.
2022. márc. 1. 00:51
38/45 A kérdező kommentje:
De oké, akkor holnaptól bújni fogom a történelem könyveket inkább és abból informálódom, mert itt úgyis csak lecseszést kapok és a pokolra kívánnak, ha nem tudok valamit. Kérdezni sem lehet???
2022. márc. 1. 00:54
39/45 A kérdező kommentje:
Mindegy, én mindig szeretek tanulni az okosoktól. Úgysem érhetek fel soha a nagyságotokhoz. Üdv: egy buta egybites ember.
További Jó Éjszakát! :))
2022. márc. 1. 01:09
40/45 anonim válasza:
Hát de tényleg azt kéne tedd, youtube meg törikönyvek. Hát most mit gondolsz, kezdjük az első 8 osztállyal, vagy mi legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!