Miért szeretnek egyes országok diktatúrában élni?
Figyelt kérdés
Vagy ennyire igénytelenek? Oroszok, Észak-Korea, Kína, vagy Afganisztán. Az ottani embereknek ennyire nincsen szabadságérzetük??2022. febr. 28. 23:59
11/45 anonim válasza:
Mindenhol diktatúra van csak máshogy tálalják azt az embereknek
12/45 anonim válasza:
huhhhh.... a diktatúrák attól diktatúrák, hogy nincs demokrácia, nem érvényesül a népakarat, ergo nem a nép "tette oda" (sic!).
13/45 A kérdező kommentje:
8: Azt én értem!! De miért nincsenek akkor alkotmányos gátak, hogy diktátorok ne kerülhessenek hatalomra? Miért nincsen alkotmányba foglalva a szabadság és hogy ne lehessen diktatúrát építeni? Ezért kellenek a fékek és ellensúlyok!
2022. márc. 1. 00:17
14/45 anonim válasza:
10
Történelemtanár (egybeírjuk!)
15/45 A kérdező kommentje:
Még mindig a legnormálisabb uralmi forma a demokrácia.
2022. márc. 1. 00:19
16/45 A kérdező kommentje:
16: Rosszul fogalmaztam! A legnormálisabb berendezkedés a demokrácia!
2022. márc. 1. 00:20
17/45 anonim válasza:
#16 Mondjuk inkább úgy, hogy a legkevésbé rossz. Tűrhető, sok hibával. Ugyanúgy, mint a kapitalizmus. Ettől még nem azt jelenti, hogy ne lehetne ennél is jobbat elképzelni.
18/45 A kérdező kommentje:
Szerintem aki Hitler, meg Sztálin után diktatúrát akar, az egy elmebeteg.
2022. márc. 1. 00:21
19/45 anonim válasza:
15: A telefonom szedte szét. Köszönöm a javítást.
20/45 anonim válasza:
kérdező, mi a legmagasabb, befejezett iskolai végzettséged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!