Komolyan van olyan magyar aki támogatja ezt a kommunista diktátort, ha igen miért?
Figyelt kérdés
Számomra hihetetlen hogy ezt a Putyint még ezek után is van aki támogatja... Oké Zelenszkij sem ártatlan a dologban de a fő mészárlást Putyin kezdte, nem rohanunk le senkit, egyszerűen egy ilyen tömeggyilkos és semmi nem menti fel a tettét2022. febr. 28. 23:50
21/25 anonim válasza:
#20: Akkor okés, majd nagyon erősen szar alaknak érezlek én, hogy helyreálljon az egyensúly.
22/25 anonim válasza:
19)A nato koteles megvedeni minden tagorszagot,ha kulso tamadas erne,Magyarorszagot is.Magyarorszag is fizet nem keveset a Nato tagsagert,plusz semmi olyan kitetele nincs a nato tagsagnak,hogy kotelezo lenne nem Nato tagokat pl Ukrajna,akarmiben vagy akarhogyan tamogatni.
23/25 anonim válasza:
13 De várják az önkénteseket! Hát ti olyan jó emberek vagytok, szolidaritást vállaltok.Ja, nem.Csak álszent barmok vagytok, akik mások f.szával vernék a csalánt.Ha nem mentek önkéntesnek, holott kérik és lehetséges, akkor kussoljatok és ne akarjatok küldözgetni semmit a "szolidaritás" khm.. álszentség jegyében.
24/25 anonim válasza:
Én már küldtem pénzt, te mit küldtél?
25/25 anonim válasza:
A NATO védelem mértéke nincsen kiszabva, annyit küld mindenki amennyit akar. Ha úgy tetszik nekik, akkor küldenek egy pisztolyt a selejtraktárból, és ezt elnevezik védelemnek.
Ezt lesarkítottam, de ugye érted mit akarok mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!