Komolyan van olyan magyar aki támogatja ezt a kommunista diktátort, ha igen miért?
Figyelt kérdés
Számomra hihetetlen hogy ezt a Putyint még ezek után is van aki támogatja... Oké Zelenszkij sem ártatlan a dologban de a fő mészárlást Putyin kezdte, nem rohanunk le senkit, egyszerűen egy ilyen tömeggyilkos és semmi nem menti fel a tettét2022. febr. 28. 23:50
11/25 Demion válasza:
5
"Nem határozottan kiállt amellett a kormány hogy elitéli a támadásokat.."
Szavak, üres szavak. De hol vannak a tettek?
12/25 anonim válasza:
10, 11
Mikor mentek Ukrajnába önkéntesnek? Elindultatok már?
13/25 anonim válasza:
Fegyvert, penzt, municiot kell kuldeni. Katonarol nem beszeltem
14/25 anonim válasza:
A büdös k.rva anyját Putyinnak, meg az összes gyökérnek, aki tapsikol annak, hogy Orbánnak köszönhetően épp gyáva féreg módjára eláruljuk egész Európát. Mi vagyunk az a karakter a hollywoodi filmekből, akik remegő-cincogó hangon duruzsolva morzsolják a főg.ci köpenyének a szélét.
Én k.rvára utálom, hogy már megint szégyellnem kell azt, hogy magyar vagyok.
16/25 anonim válasza:
10)A Natonak muszaj lenbe minket megvedeni.
18/25 anonim válasza:
#17: Miért, te nem utálsz szar alak lenni? Neked az valamiért komfortos?
19/25 anonim válasza:
Nem muszály megvédenie, te el vagy tévedve kiskomám. Mindenki annyi katonát küld amennyit akar. Nincsen minimum. Szerinted ki küldené a fiait meghalni egy árulóért?
20/25 anonim válasza:
18) En egyaltalan nem erzem magam szar alaknak;amiet nem tamogatok az ukrajnai magyarok jogait semmibe vevo nacionalista kormanyt,meg a masik felet se tamogaton egyij jutya madik ev
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!