Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit szóltok hozzá, hogy a...

Mit szóltok hozzá, hogy a csehek és a szlovákok is gyakorlatilag beszállnak a háborúba azzal, hogy előbbiek gépfegyvereket és nehézfegyverzetet, utóbbiak meg benzint és lőszert szállítanak Ukrajnába?

Figyelt kérdés

2022. febr. 28. 21:52
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
62%
Kapnak majd Putyintól egy szeretecsomagot
2022. febr. 28. 21:53
 2/20 anonim ***** válasza:
39%

Usa báb kormány van ezekben az országokban.

Még mielőtt valaki írná, honann tudom, itt élek, kelet-európai részlegen vagyok üzletkötő, teljesen tisztában vagyok ezen országok belpolitikájával.

Szlovák vezetés még rosszabb mint a cseh.

2022. febr. 28. 21:54
 3/20 anonim ***** válasza:
52%
Le a kalappal előttük. Tanultak a történelemből. Tudják, hogy az diktátort csak kemény módszerekkel lehet megállítani szép szavakkal nem.
2022. febr. 28. 21:54
 4/20 anonim ***** válasza:
63%
Epp az elobb fenyegetoztek megint az oroszok. Nem fognak jol jarni azok az orszagok, akik fegyvereket kuldenek. Szopas.
2022. febr. 28. 21:55
 5/20 anonim ***** válasza:
54%

Ilyenkor derül ki, hogy melyik ország lakossága/vezetése punci. Gondolom a cseh(eknek_és_a)szlovovákoknak is elég volt egy orosz megszállás, ahogy a lengyeleknek is.

Turul népe, a nagy rivizionisták meg simán letérdelnének Putyin elé...

2022. febr. 28. 21:55
 6/20 anonim ***** válasza:
96%

hoh, de messze van ez még attól, hogy beszálljanak!

Csak egy példa a második világháborúban Spanyolország elvileg semleges volt, miközben egy hadosztályuk harcolt a keleti fronton, de mivel formálisa nem üzentek hadat így nem voltak benne a háborúban.

Ehhez képest hadianyagot küldeni meg fegyverzetet az csak szimplán üzlet.

2022. febr. 28. 21:56
 7/20 felkelhetetle ***** válasza:
86%
Szinte az összes nyugati ország beszállt hasonló módszerekkel.
2022. febr. 28. 21:57
 8/20 anonim ***** válasza:
87%
4: az oroszok szeretnek fenyegetőzni
 9/20 anonim ***** válasza:
25%
5. Magyarország azért nem szállít fegyvert Ukrajnába, hogy az orosz katonáka magyar kissebbségen ne torolják meg!!
 10/20 anonim ***** válasza:
55%

“Usa báb kormány van ezekben az országokban.

Még mielőtt valaki írná, honann tudom, itt élek, kelet-európai részlegen vagyok üzletkötő, teljesen tisztában vagyok ezen országok belpolitikájával.

Szlovák vezetés még rosszabb mint a cseh.“

Miért nem az oroszokhoz mentél, ott jól éreznéd magad, menj szépen oda ha neked a nyugat nem tetszik.

1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!