A 18-60 év közötti magyar férfiaknak van most félnivalójuk?
Figyelt kérdés
hátha őket is besorozzák, ha elmérgesednek a dolgok, ha az országot megtámadják...
putin nem nyugszik...
2022. febr. 28. 21:37
1/20 anonim válasza:
Első dolgom lenni elszökni. Szerencsére közel vagyok a határhoz.
2/20 A kérdező kommentje:
hova szöksz? ha világháború lesz, nem úszod meg.
2022. febr. 28. 21:40
3/20 anonim válasza:
Minimalis, elso sorban Nato katonak jonnenek az orszagba, masreszrol az h Putyin nato tagorszagot tamad az kizart.
Ukrajnat is csak azert merte mert azt hitte az ukranok atalnak hozza.
4/20 anonim válasza:
Fostos a valagatok mi?
Mentek oszt megvéditek majd a hazát, ahogy elő van írva a férfiaknak.
Így lesznek a fiúkból, férfiak.
5/20 anonim válasza:
Nem vagyok biztonságpolitikai szakértő, de szerintem teljesen más helyzet lenne, ha egy NATO országot támadna meg Oroszország. Feltételezem, hogy ebben az esetben az összes többi NATO országból vezényelnék ide a professzionális katonákat és közel se lenne akkora szükség az embertömegekre, mint most Ukrajnában.
6/20 anonim válasza:
Igy lesznek az elokbol holtak, akinek van esze gyorsan elmenekul. Haboru nelkul is ez lenne a racionalis.
7/20 árokpart válasza:
Többször elmondta ma a Miniszterelnök úr, hogy nincsen és nem is lesz.
8/20 anonim válasza:
Zöldhatár Ausztria fele elég széles és vadregényes, amióta lebontották a vasfüggönyt...
9/20 A kérdező kommentje:
le vagytok maradva egy körrel, a legfrissebb hírek szerint putin megfenyegette az összes országot, akik fegyvert küldtek ukrajnának, és azok MIND nato-országok.
2022. febr. 28. 21:59
10/20 anonim válasza:
A nőket ilyenkor mért nem viszik? Egyenjogúság van em?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!