Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ki a gonosz a jelenleg Ukrajná...

Ki a gonosz a jelenleg Ukrajnában zajló háborúban?

Figyelt kérdés

2022. febr. 27. 20:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
60%
Hát ha óvodák játszóterébe teszik a légvédelmi ütegeket, akkor lesz is lakossági áldozat sajnos
2022. febr. 27. 21:36
 12/18 anonim ***** válasza:
24%
#9 Mint ha olyan sokmindent elértünk volna vele... Bizony lehet hogy jobb lett volna, ha nem hal meg annyi magyar. Tudom hogy egyeseknek teljesen normális dolog megdögleni egy háborúban, sőt, vannak, akik direkt azért harcolnak, hogy meghaljanak. De én személy szerint annak a híve vagyok, hogy a harcot vívják meg a katonák, a civilek pedig maradjanak ki belőle, hiszen ők egyrészt nem tehetnek semmiről, másrészt nem is értenek a hadviseléshez. Ha valaki harcolni akar, álljon be katonának, és harcoljon. De a civil lakosságot harcra buzdítani és vérfürdőt rendezni nem etikus dolog, akkor sem ha volt '56 és akkor sem ha nem lett volna.
2022. febr. 27. 21:44
 13/18 Alex Fly ***** válasza:
69%
Az agresszor.
2022. febr. 27. 21:57
 14/18 anonim ***** válasza:
63%

Itt csak kevésbé rossz oldal van.

Zelenszkij egy nyugati báb,aki kiárusította az országát Amerikának,minden lakójávak,termőföldjével együtt. A kisebbségeket erőszakosan elukránosítja,de az ő pofája a legnagyobb ha egy ukránra akár csak egy rossz szót is szólnak. Neonáci alakulatokat törvényesített a reguláris ukrán hadseregbe.

Putyin meg egy kommunista agresszor aki újjá akarja éleszteni a Szovjetuniót,és hírből sem ismeri a szólás és sajtószabadságot. Támogatja a csecsen és szír terroristákat.

Na akkor lehet közülük választani.

2022. júl. 31. 15:06
 15/18 anonim ***** válasza:

Mindent egybevéve nem tudom,hogy Európának megérhet-e ennyit Ukrajna,mármint amit a társadalmuknak az orosz energiahiány okozni fog az előttünk álló télen.Beláthatatlan,hogy mi lesz. Ezen már szerintem sokan elgondolkodtak.

Másfelől az előttem szóló 14.kolléga jól összefoglalta a putyini reality,a valóságot.Na akkor válasszunk!

2022. júl. 31. 21:50
 16/18 anonim ***** válasza:
Mindenki
2022. aug. 1. 17:41
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha valaki azt mondja neked,hogy ugorj a kútba,és te megteszed,akkor ki a hibás? Aki felbiztatott erre,vagy te magad,aki megtetted.
2022. aug. 1. 18:49
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha így mennek a dolgok,akkor a háborúnak sokkal előbb vége lesz,mint azt sokan egy hónapja gondolták volna.A győzteseket soha eddig a világtörténelemben nem vonták felelősségre az elkövetett bűneik miatt,ez a második világháború után sem volt másképp.
2022. aug. 7. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!