Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Csak szerintem undorító az...

Csak szerintem undorító az USA és a Nyugat politikája? Ügye kirobbant az ukrán-orosz háború (ami egyébként elkerülhető lett volna ha a 2015-ös minszki szerződést nem szegik meg az ukránok és a mostani elnökük nem ugat ész nélkül), de

Figyelt kérdés
Mindenki az oroszokat szidja, hogy milyen undorító stb. Na de kérem, hol voltak akkor, amikor az USA az Arab államokat bombázta és ártatlanokat ölt meg, mert ott ,, sok az olaj". Egyébként meg most is az USA konkrétan más f*szával veri a csalánt (hiszen a Nyugatot uszítja az orosz ellen, hogy aztán jó sok fegyvert tudjanak eladni)

2022. febr. 27. 18:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

Na ezért tört ki.

[link]

2022. febr. 27. 18:44
 12/19 anonim ***** válasza:
90%
11-es: nem ezert tort ki, ez egy hazugsag, hogy a NATO barmilyen formaban megigerte volna Oroszorszagnak, hogy nem fog keletre terjeszkedni. Errol sem szobeli, sem irasos bizonyitek nincs, semmit sem irtak ala, maga Gorbacsov is megerositette, hogy sosem merult fel a NATO terjeszkedesenek temaja 1990-ben. Semmi nem lett megigerve az oroszoknak ezzel kapcsolatban. Putyin hazudik, olvass utana Gorbacsov mit mondott ezzel kapcsolatban. Udv.
2022. márc. 5. 00:19
 13/19 Beviz Eltek ***** válasza:
37%
11-esnél a pont.
2022. márc. 5. 00:22
 14/19 anonim ***** válasza:

Eleinte ukrán párti voltam, mert féltem, hogy az oroszok vissza akarják állítani a Szovjetúniót. Putyin megmondta, hogy bajnak tartja a Szovjetúnió szétesését és hogy a volt szovjet országok (köztük Magyarország is) beléptek a NATO-ba.

Miután az első béketárgyalás után kiderült, hogy mit akarnak az oroszok, átpártoltam hozzájuk, mert nekik van igazuk. Az oroszok azt akarják, hogy Ukrajna ismerje el az orosz többségű területek függetlenségét, és maradjon semleges ország. Ezek teljesen korrekt követelések.

A másik dolog, hogy a nyugati média teljesen egyoldalú. Cenzúrázzák a másik felet, az oroszokat. Azok szoktak cenzúrázni, akik hazudnak, és nem akarják, hogy az igazság kiderüljön. Már sokszor bebizonyosodott a nyugati médiáról, hogy hazudnak, az igazságot pedig cenzúrázzák. Ezért valószínűleg igaz az, hogy az Ukrán kormány egy náci amerikai bábkormány, ami népirtást követett el az orosz kisebbség ellen.

2022. márc. 24. 15:20
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem mellesleg nem csak orosz hanem magyar, szlovák, lengyel, belarusz, román, moldáv kissebséget is folyamatos atrocitások érték/érik
2022. márc. 24. 15:21
 16/19 anonim ***** válasza:

"Miután az első béketárgyalás után kiderült, hogy mit akarnak az oroszok, átpártoltam hozzájuk, mert nekik van igazuk. Az oroszok azt akarják, hogy Ukrajna ismerje el az orosz többségű területek függetlenségét, és maradjon semleges ország. Ezek teljesen korrekt követelések."

Ha ezt így nézzük akkor a világot szét lehetne bombázni. Az oroszoknak el kellene ismerni Csecsenföldet független területnek. Szibéria jelentős részén Kínai többség van. De ilyen helyzet Spanyolországban ahol ott vannak a Katalánok ügye vagy az olaszoknál Velence és Nápoly esete. Meg így a világ jelentős részét szét lehet robbantani , hogy kissebségek függetlenek legyenek.

"A másik dolog, hogy a nyugati média teljesen egyoldalú. Cenzúrázzák a másik felet, az oroszokat. Azok szoktak cenzúrázni, akik hazudnak, és nem akarják, hogy az igazság kiderüljön"

Mindenki hazudik nem csak a nyugat

2022. márc. 24. 15:26
 17/19 anonim ***** válasza:
16# ja csak tudod hogy élnek ukrajnában a kissebbségek képzeld én tudom mert kárpátaljai vagyok
2022. márc. 24. 15:36
 18/19 anonim ***** válasza:
#17 Azt nem tudom nem odavalósi vagyok. De anno dolgoztam együtt Kárpátaljai magyarokkal amíg én Magyarországon életem. 2017 körül volt ez és akkor mondták ezt a nyelv dolgot nekem.
2022. márc. 24. 15:43
 19/19 anonim ***** válasza:
18# vagy pl hogy betiltották a himnuszt rongálják az átlag ultra nacionalista ukránok a műemlékeket épületeket pl vereckei emlékművet is letörték a kereszt eggyik oldalát. Nem tanulhatsz magyarul nem beszélhetsz semmilyen hivatalba magyarul. Alapból kárpátalján az ukränok 80%-ának van magyar őse szóval magyarokról van szó csak át ukránosították őket
2022. márc. 24. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!