Van olyan aki tényleg elhiszi a hivatalosan leközölt ukrán hadijelentést?
Figyelt kérdés
4300 orosz halott és náluk csak 40? Nevetséges.2022. febr. 27. 16:02
1/12 anonim válasza:
Nem mondhatja azt, hogy hullanak mint a legyek, amikor civileknek osztogat kalasnyikovot..
2/12 anonim válasza:
Az oroszok meg azt mondják, hogy 0 veszteségük van eddig :)
3/12 anonim válasza:
Én mondjuk nem 40 halottat olvasok, de nyugodtan kétségbe vonhatod. Biztos szakértő/elemző vagy aki ismeri a hadviselést és még véletlenül sem a wikipédiáról és háborús videójátékok meg szóbeszéd alapján gondolod, hogy az orostok szétvernek mindent és mindenkit. Áhh.
4/12 A kérdező kommentje:
#5.
Nem vagyok hadielemző, csak ránéztem hogy mit közöltek le
#4. Oroszfelszopó vagyok mert megkérdőjelezem a nevetséges és hazug hadijelentést ami letagadja és szőnyeg alá söpri a saját veszteségeket?
2022. febr. 27. 16:09
5/12 anonim válasza:
Jaj... egy jelenleg is folyamatban lévő háborúról ne a wikipédián tájékozódj. A kiadott közleményeket ellenőrizd, ne a wikit.
6/12 anonim válasza:
igen, oroszfaaasszfelszopó vagy. Szarok az erkölcseid, és alapvetően tróger maradtál.
Mellesleg javaslom neked, hogy sétálj ki a határra, és nézz szét a meneköültek közt, te utolsó paraszt.
7/12 A kérdező kommentje:
#6. Nincs értelme tovább válaszolnom a trágár fröcsögésedre, beszélni és írni nem tudsz, menj idd le magad inkább, az a te szinted. A menekülteknek meg fogok küldeni pénzt amint lesz egy hivatalos számlaszám.
2022. febr. 27. 16:13
8/12 A kérdező kommentje:
#5. Ami a cikkben van az a legfrissebb mai jelentés alapján van kiírva.
2022. febr. 27. 16:15
10/12 anonim válasza:
#8 hülyeség. Az ukránok már az első-második nap ennél több katonai és külön civil áldozatokat jelentett be. Az hülyeség amit olvastol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!